Semih Şentürk yuvadan uçuyor

Fenerbahçe yönetiminin yeni sözleşme teklif etmediği milli futbolcu Semih Şentürk yuvadan uçuyor

Giriş Tarihi 01 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 01 Mart 2011, 14:38
Semih Şentürk yuvadan uçuyor

İÇİNDEKİLER

Akşam gazetesinin haberine göre, Deportivo ile Espanyol, golcü futbolcuya Sarı-Lacivertli kulüpten aldığı 1.5 milyon euroya yakın bir ücret teklif etti. Semih, yönetimle nezaketen görüşerek, 'ELVEDA' diyecek

F.Bahçe yönetimi, sözleşmesi biten futbolculardan Alex'le nikah tazeledi. Uğur Boral'la görüşmeler sürüyor. Kiralık oynayan Yobo'ya da takımda kaldı gözüyle bakılıyor. Ancak iç transfer görüşmeleri başladığı günden itibaren 12 yıldır F.Bahçe'nin nöbetçi golcülüğünü üstlenen Semih Şentürk'ün kapısını çalan olmadı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman da oyuncu tercihleriyle Semih'i artık takımda düşünmediği mesajını verdi. Yıldız futbolcu, bu gelişmeler üzerine kendisine talip olan İspanyol kulüpleri Espanyol ve Deportivo'lu yöneticilerle görüşmelere başladı. İspanyollar, bonservisi elinde bulunduğu için transfer borsasının gözde isimleri arasında yer alan Semih'e F.Bahçe'den aldığı yıllık 1.5 milyon euroya yakın bir ücret önerdi.

FORMALİTE KALDI
Her fırsatta 'Önce kulübümle görüşeceğim' diyen Semih, İspanyollar'a da 'Kalsam da ayrılsam da vefa duygusu gereği önce F.Bahçe yönetimiyle görüşmem gerekiyor. Bu görüşmenin ardından size cevabımı bildiririm' dedi.

Semih'in artık formalite gözüyle bakılan Sarı-Lacivertli yönetimle iyi niyet görüşmesinin ardından Deportivo ve Espanyol arasında tercih yapacağı bildirildi.