Fenerbahçe'de büyük değişim

F.Bahçe'nin 1-0 kazanıp şampiyonluk yarışına artık daha sıkı sarıldığı Antalyaspor karşılaşması, Aykut Kocaman'ın futbolcularına çok açık mesajlar verdiği bir maçtı.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 24 Ocak 2011, 13:17
Fenerbahçe’de büyük değişim

İÇİNDEKİLER

Kocaman'ın, büyük paralarla transfer edilen Dia ve Stoch'u yedeğe çekmesi çok anlamlıydı. Cristian'ı kadroya dahi almaması, iyileşen ancak Türkiye'de farklı, ülkesinde farklı konuşan Güiza'nın forma beklentisini boşa çıkarması, Bilica'yı tamamen silmesi da yepyeni bir döneme girildiğinin somut işaretleriydi. İşte, Kocaman'ın oyuncularına verdiği mesajlar:

*Bugün sahaya 5 yabancıyla çıktım, yarın gerekirse tamamen yerli kadroyla çıkarım.
*Yürekten oynayan, kaybetmeyi sevmeyen, savaşan formayı giyer.
*Kendi değerleri yerine Fenerbahçe'nin değerlerini önde tutan şans bulur.
*Çenesini değil, sadece ve sadece ayaklarını konuşturan, sahada Fenerbahçe'nin kazanması için kendini parçalayan adam oynar.
*Yaş, kariyer hiç önemli değil, kimsenin ayrıcalığı yok. Tek bir gerçek var; o da Fenerbahçe.
*İstediklerimiyapmayan adamın benim gözümde tek yeri var: Tribün! Bunu isteyenler kendine şimdiden kapalı tribünden kombine bilet ayarlasın.

Öyle ihtiyaç vardı ki
Antalya zaferi sonrası teknik direktör Aykut Kocaman'ın yüzünde güller açıyordu. Bir ara kurmaylarının yanına yaklaşan Kocaman'ın, "Üzerimde inanılmaz bir baskı vardı. Şimdi biraz rahatladım. Futbolcularım adına da seviniyorum, çünkü onların da böyle bir galibiyet ihtiyacı vardı. Trabzonspor maçını da kazanırsak öz güvenimiz daha da yükselecek" dediği öğrenildi.