Fenerbahçe 'Gönül' aldı

Ziraat Türkiye Kupası'na veda ederek taraftarını üzen Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek hem ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı hemde aradaki buzları eritti.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 22 Ocak 2011, 20:57
Fenerbahçe ’Gönül’ aldı

İÇİNDEKİLER

Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golü 41. dakikada Gökhan Gönül attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 36'ya yükseltirken lider Trabzonspor'la olan farkı da 7'ye indirdi.

İLK YARIDAKİ MAÇTA DA ATMIŞTI

Sarı-lacivertlilere 3 puanı getiren golü atan Gökhan Gönül ise bu sezon 3. kez fileleri sarsmış oldu. Milli futbolcu sezonun ilk yarısında oynanan ve Fenerbahçe'nin 4-0 kazandığı Antalyaspor maçında da 1 gol atma başarısı göstermişti.

DEPLASMANDAKİ 4. GALİBİYET

Bu sezon aldığı 4 mağlubiyeti de deplasmanlarda alan Fenerbahçe, Antalyaspor maçından 3 puan çıkartarak 4. deplasman galibiyetine imza attı. Sarı lacivertliler daha önce deplasmanda oynadığı Kasımpaşa, Konyaspor ve Büyükşehir maçlarından 3 puan çıkartmış,Trabzonspor, Kayserispor, Gaziantepspor ve Ankaragücü maçlarından ise eli boş dönmüştü.

TARAFTARIN İLGİSİ AZDI

Spor-Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmaya taraftarlar yeterli ilgiyi göstermedi.
Medical Park Antalyasporlu futbolcular ısınmak için sahaya çıkarken, üzerinde ''Kemik iliği nakli hayata bağlar'' yazılı pankartı taşıdılar. Taraftarlar Antalyasporlu futbolculara büyük ilgi gösterdi.

Medical Park Antalyasporlu ve Fenerbahçeli futbolcular, sahaya ''Anadolu'nun zirvesinde buluşalım. 25 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Erzurum 2011'' yazılı pankartı taşıyarak çıktılar.

İki takım tribünlerinde de boşluklar görüldü. Karşılaşmaya taraftarların ilgi göstermeme sebebi olarak, Mardan Stadı'nın kent merkezine uzaklığı ve yolunun yeterince geniş olmaması ile bilet fiyatlarının kale arkası 100, açık 125, kapalı tribünün ise 150 lira olması gösterildi. Maça ulaşmak için taraftarlar yüzlerce metre araç kuyruğu oluşturdu.

EN FAZLA İLGİ EMRE, NIANG VE ALEX'E

Maç saatinden yaklaşık 45 dakika önce ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolculara, sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Futbolcuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, en fazla ilgiyi Emre, Niang ve Alex'e gösterdi.

Antalyaspor tribünlerindeki ''Kent mızıkacıları'' isimli bando takımı renkli görüntüler oluşturdu.
Fenerbahçeli taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümde ''Karşılıksız...Ölesiye'' yazılı pankart astı. Antalyasporlu taraftarlar ise ''Dünyanın en güzel şehrine stat istiyoruz'', ''Sayın Başbakanım stat istiyoruz'', ''Antalya Arena istiyoruz'' yazılı pankartlarla isteklerini dile getirdiler.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı protokol tribününden, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile birlikte takip etti. Maçtan yaklaşık yarım saat önce Mardan Stadı'na gelen Yıldırım, bir süre stadı inceledi.