Milli Emlak'tan peynir ekmek gibi satılan ucuz arsa ilanları duyuruldu! 10,20,30 bin TL'ye tapuyu cebinize koyun!

Milli Emlak yeni ilanları yayımladı. Ev sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılamak adına atıl durumda olan hazine arazileri, arsalar, hobi bahçeleri, fındıklıklar ve lojmanlar gibi çeşitli gayrimenkuller satışa çıkarıldı.

Giriş Tarihi 13 Nisan 2024, 09:42 Güncelleme 13 Nisan 2024, 09:42
Milli Emlak’tan peynir ekmek gibi satılan ucuz arsa ilanları duyuruldu! 10,20,30 bin TL’ye tapuyu cebinize koyun!

İÇİNDEKİLER

Milli Emlak, ucuz tapu sahibi olmak ya da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere müjdeli bir haberle geldi. Yoğun ilgi gören alt ve orta gelir grubu konutlarıyla tanınan TOKİ'nin ardından, Milli Emlak da arsa ve arazi satışlarına hız kazandırdı. Hazine arazileri, arsalar, hobi bahçeleri, fındıklıklar ve lojmanlar gibi çeşitli gayrimenkuller kelepir fiyatlarla yatırımcıların ilgisine sunuluyor.

BOLU MENGEN'DE SATILIK UCUZ ARSA

Bolu Mengen'de 77 bin TL'ye arsaBolu Mengen'de 77 bin TL'ye arsa

Milli Emlak, resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulan taşınmazlar için kelepir fiyatlar talep ediyor. Her ilanın detayları, satış tarihi ve saati ile birlikte site üzerinde yer alıyor. Satışı yapılacak olan taşınmazlar ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek. İhalelerde taşınmazın özellikleri, büyüklüğü, sınırları, bulunduğu il, ilçe ve mahalle gibi detaylar net bir şekilde belirtiliyor.

Milli Emlak'ta yer alan diğer ilanlarMilli Emlak'ta yer alan diğer ilanlar

24 AY TAKSİTLE ÖDEME KOLAYLIĞI

Milli Emlak tarafından satışa sunulan taşınmazlarda alıcılarına çeşitli avantajlar da sunuluyor. Bunlar arasında 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti hakkı ve isteyenlere 24 ay eşit taksitle ödeme kolaylığı gibi imkanlar bulunuyor.