İndirim kampanyası çığ gibi büyüdü! 356 firma onbinlerce mağazası ile indirime gitti

Enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan kampanya kapsamında 356 firma onbinlerce mağazası ile indirime gitti. Gıdadan beyaz eşyaya her sektörde indirim var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2023 Güncelleme 31 Ekim 2023, 07:01
İndirim kampanyası çığ gibi büyüdü! 356 firma onbinlerce mağazası ile indirime gitti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele için başlatılan indirim kampanyasına iş dünyası kayıtsız kalmadı. Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 356 firma onbinlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.



SİTEDE LİSTE VAR
Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların listesini internet sitesinden duyuruyor. Gıdada Türkiye geneli tüm mağazalarında indirim yapan firmalar A101, BİM, Şok, Migros, Carrefoursa, Hakmar, Karadane Zeytincilik, Makbul olurken; beyaz eşyada Vestel, ev tekstilinde Özdilek, kozmetikte Fiolas, Gratis, Rossman, Watsons, mobilyada İşbir, İstikbal, İkea, Ndesign, Yataş, teknolojide Teknosa, Evofone, tekstilde Aldo-Sole Sisters, Deriderim, Avva, Derimod, D's Damat, Elle, Flo, Gap, Giovane Gentile, Jimmy Key, Kiğılı, Koton, Lc Waikiki, LTB, Marks&Spencer, Naramaxx, Orjinom, Penti, Polo Garage, Tudor's, Yargıcı kampanyaya katıldı. Molümer ile Sekiz Ambalaj da tüm mağazalarında indirime gitti.



İstanbul'dan Ankara'ya, İzmir'den Gaziantep'e Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren işletmeler kampanyaya yoğun bir ilgi gösterdi.


BOLAT'TAN TEŞEKKÜR
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bakanlığının sitesi üzerinden yayınlanan listeyi şu sözlerle duyurdu: "Milletimizin ekonomik refahı için kâr marjından fedakarlık ederek ürünlerinde indirim uygulayan firmalar internet sitemizden yayınlanacak ve katılım oldukça güncellenecektir. Enflasyonla mücadelede üzerlerine düşeni fazlasıyla yaparak bu konuda hassasiyet gösteren firmalara teşekkür ederiz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN