Tahincioğlu Gayrimenkul'dan 5 yeni proje: İsteyene 1+1 isteyene villa!

Ankara, Bodrum ve İstanbul'da hayata geçirdikleri 5 projeyi tanıtan Tahincioğlu Gayrimenkul’ün Başkanı Özcan Tahincioğlu, ‘12.5 milyar TL değere sahip bu projeler ile 2023’ü hedeflerimiz doğrultusunda kapatmaya hazırlanıyoruz’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2023 Güncelleme 05 Ekim 2023, 07:00
Tahincioğlu Gayrimenkul’dan 5 yeni proje: İsteyene 1+1 isteyene villa!

İÇİNDEKİLER

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyet'in 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi 'Yeni Yüzyıla Beş Yıldız' sloganıyla hayata geçiriyor. Şirket; Ankara'daki Nidapark Çankaya, Bodrum'daki Nidapark Gündoğan Sunset, İstanbul'daki Nidapark Ataşehir, Nidapark Beykoz ile Nidapark Küçükyalı'nın içerisinde yer alan Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazalarından oluşan projelerini tanıttı.

36 AY FİNANSMAN
Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "2023'e girerken öncelikli planımız ihtiyaca yönelik farklı lokasyonlarda yeni projelere odaklanarak marka genişleme stratejimizi devam ettirmekti. Bu planımız doğrultusunda da yılın son çeyreğinde Ankara, Bodrum ve İstanbul'un farklı bölgelerinde farklı müşteri segmentine hitap edecek 12.5 milyar lira değerindeki 5 yeni projeyi hayata geçiriyoruz" dedi. Konut sahipliğini daha erişilebilir bir hale getirmek için yaşam kalitesini düşürmeyen optimum büyüklükte daireler inşa ederek ve firma bünyesinde 36 ay finansman kullandırarak çözümler sunduklarını belirten Tahincioğlu, şöyle konuştu:

MARKA SADAKATİ ETKİSİ
"Geçtiğimiz 9 ayda özellikle sektörün satış tarafında sorun yaşadığı talebin daraldığı dönemde bizi hedeflerimize yaklaştıran en büyük etken sadık müşteri kitlemiz oldu diyebilirim. Marka sadakati ve memnuniyetini çok önemsiyoruz. Bunun en büyük göstergelerinden bir tanesi de hayata geçirdiğimiz her yeni projemizin neredeyse yüzde 50'ye yakınını var olan müşteri portföyümüze satış yapıyor olmamızdır. Müşterilerimize 360 derece kesintisiz bir hizmet sunuyoruz. Müşterilerimiz bizden bir konut satın aldığında inşasından yönetimine, kiralamasından ikinci el satışına kadar kendi bünyemizde kurduğumuz şirketler tarafından tüm süreçleri yönetiyoruz."

İSTEYENE 1+1 İSTEYENE VİLLA
Nidapark Ataşehir: Ön satış döneminde satışta olan etapların yüzde 50'si satıldı. Safir, Topaz ve İnci etabında toplam 233 bağımsız bölüm yer alıyor. Geniş teras alanları, her daireye ait büyük balkonları, üst katlarında yer alan gökyüzü pencereleri, 6 metre yüksek tavanlı galerili loft daireleri ve müstakil bahçeleri ile dikkat çekiyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneği var. Minimum 3, maksimum 7 katlı blokların yer aldığı az katlı mimarisiyle dikkat çekiyor.

Palladium Cadde Alışveriş Sokağı: 121 dükkan satışa açıldı. Yüzde 10 taksitli peşinat ve 1.59 vade farkıyla 36 aylık taksitler şeklinde ödenebiliyor.

Nidapark Gündoğan Sunset: Otel alanı ve 82 villadan meydana geliyor. Suit villalar 1+1, 2+1 ve 3.5+1, flat villalar ise 3.5+1 olarak tasarlandı. Metrekare aralıkları 50-156 arasında değişkenlik gösteriyor.

Nidapark Beykoz Görele: 58 villa yer alıyor. Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde geliştirildi. Yıl sonuna kadar satışa sunulması planlanıyor.

Nidapark Çankaya: Dikmen Vadisi'nin tamamlanan ilk etabıyla planlanan ikinci etabı arasında yer alıyor. Yaklaşık 38 bin metrekare inşaat alanına sahip. 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4.5+1 ve ticari üniteler olmak üzere 206 adet bağımsız bölüm var.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN