Enflasyonla mücadeleye destek: ŞOK Marketler’den Cumhuriyetin 100. yılına özel indirim

ŞOK Marketler, ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri’ kapsamında Ekim ayı boyunca haftada en az 250 ürün ve toplamda ise bin üründe yüzde 50’ye varan indirimler yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:02
Enflasyonla mücadeleye destek: ŞOK Marketler’den Cumhuriyetin 100. yılına özel indirim

İÇİNDEKİLER

ŞOK Marketler, büyük indirim kampanyasıyla Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl coşkusunu müşterileriyle buluşturuyor. 'Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri' kapsamında Şok Marketler Ekim ayı boyunca her hafta en az 250 üründe olmak üzere; peynirden zeytine, çaydan kahveye, undan süte bir evin en temel ihtiyaçları arasından belirlenen toplam bin üründe, yüzde 50'ye varan indirimler ve Win sadakat programı müşterilerine özel avantajlar sağlayacak.

81 İLDE KAMPANYA
İndirimli ürünlere ve Win TL kazançlı ürünlere hem ŞOK'un Türkiye'nin 81 ilindeki 10 bini aşkın mağazasından hem de online alışveriş uygulaması Cepte ŞOK üzerinden ulaşılabilecek. ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, Cumhuriyetin 100. yılına özel indirim kampanyasıyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: "Küresel dalgalanmalar sebebiyle enflasyonist bir dönemden geçerken, biz de ŞOK Marketler olarak hane ekonomilerine ve enflasyonla mücadeleye katkı vererek 100. yıl heyecanına ortak olmak istedik. ŞOK Marketler'de müşterilerimize her gün düşük fiyatlar sunuyoruz. Amacımız Türkiye'nin dört bir yanında halkımızın tamamının temel ihtiyaç ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü gibi böylesine özel bir dönemde her gün düşük olan fiyatlarımıza yaptığımız ilave indirimlerle Cumhuriyet şenliklerine katkı vermeyi hedefliyoruz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN