Servet ödediler: AVM'ye helikopterle getirilen telefonlar için geceden sıraya girdiler!

iPhone 15, İstanbul'a geldi. Fiyatları 66 bin ile 93 bin lira arasında değişen yeni iPhone’lar satışa sunuldu. Telefonlardan almak isteyen binlerce kişi kuyrukta sabahladı. Mağaza kapısında yattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
Servet ödediler: AVM’ye helikopterle getirilen telefonlar için geceden sıraya girdiler!

İÇİNDEKİLER

Apple'ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri dün satışa sunuldu. Vatandaşlar, İstanbul'da birçok alışveriş merkezinde satışa çıkan yeni model telefonu almak için saatler öncesinden sıraya girdi. Fiyatı 66 bin lira ile 93 bin lira arasında olan telefonları almak isteyen vatandaşlar, kuyruklarda sabahlamayı göze aldı.

HELİKOPTERLE TAŞINDI
Karaköy sahilde bulunan bir alışveriş merkezine helikopterle getirilen cihazlar, çatıdan dağcı ekipmanlarıyla sarkan 2 kişi tarafından mağazaya indirildi. Hazırlanan görsel şov eşliğinde satışa sunulan yeni model cep telefonuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BATMAN'DAN GELEN VAR
Ünlü markanın, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan mağazasının önünde de bir grup vatandaş geceden itibaren bekleyişe başladı. Batman'dan geldiğini belirten Adnan Koşar, "Arkadaşım da Malatya'dan geldi. Ben 1 hafta önce sipariş verdim" dedi. Yeni modele bir an önce sahip olmak isteyen Kenan Sarıkaya ise "Yeni çıkıyor. Biz de heves ettik. İlk biz alalım istedik" diye konuştu.

DÖNÜŞÜMLÜ BEKLEYİŞ
Osman Gün de gece saat 23.00'ten beri arkadaşıyla dönüşümlü beklediğini belirterek, Şu an ön satış var, internetten alırsanız 7-8 haftaya teslimatı var. Burada gelip sıra beklerseniz sabah randevu alabiliyorsunuz. Bekliyoruz biz de" ifadesini kullandı. Ticaret yapmak amacıyla sırada beklediğini dile getiren Mehmet Fatih Altunç ise "90 bin liraya hazır müşterim var" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN