Sonbaharda hesaplı tatil yapmak isteyenlere fırsatlar bitmedi! Gecelik 500 liradan başlayan fiyatlarla konaklama imkanı: Abant, Sapanca, Amasra...

Havalar serinledi ama tatil fırsatı bitmedi. Sonbaharda 2 kişi için gecelik 500 liradan başlayan fiyatlarla konaklama imkanı var. İşte Ekim ayının ilk haftası için minimum konaklama ücretleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:01
Sonbaharda hesaplı tatil yapmak isteyenlere fırsatlar bitmedi! Gecelik 500 liradan başlayan fiyatlarla konaklama imkanı: Abant, Sapanca, Amasra...

İÇİNDEKİLER

Sonbahara giriş yapılan bugünlerde doğanın tadını çıkarmak isteyenler için pek çok rota var. Enuygun.com, dikkat çeken sonbahar rotalarını ve bu rotalarda Ekim ayının ilk haftası için minimum konaklama ücretlerini açıkladı:

-ABANT: Vatandaşlar seyahatlerinde hem milli parkı hem de Abant Tabiat Müzesi, Yedigöller Milli Parkı ve Gölcük Tabiat Parkı gibi cazibe merkezlerini gezebiliyor. 5 yıldızlı otellerin yanında bungalov tesislerin de bulunduğu göl çevresinde tertemiz havayı soluyarak sakin bir hafta sonu geçirilebiliyor. Abant'ta Ekim ayı için 2 kişilik gecelik konaklama ücretleri bin 500 liradan başlıyor.

-SAPANCA: Sessizliği, tertemiz havası ile kalabalık ya da tek başına tatiller için ideal konumda yer alıyor. Bölgede 2 kişilik gecelik konaklama ücretleri bin 100 liradan başlıyor.

-TİRİLYE: Bursa'nın Marmara Denizi kıyısındaki ilçelerinden Mudanya'ya bağlı Tirilye, uzun yıllardır küçük bir sahil kasabası özelliğini koruyor. Yüzyıllardır zeytincilik yapılan bölge, yeşil ve mavinin uyumuna tarihi evleri ve sakin sokakları da eklenince sonbaharın en güzel rotalarından birini oluşturuyor. Turizm potansiyeli dolayısıyla Tirilye'de çok sayıda konaklama tesisi ve otel mevcut. Tirilye'de 2 kişilik gecelik otel fiyatları bin 750 liradan başlıyor.

-AMASRA: Bartın'da Karadeniz kıyısına kurulmuş Amasra, balıkçı tekneleri, restoranları, kafeleriyle sonbaharın sadeliğinin en iyi hissedebileceği yerlerden biri. İlçede 2 kişilik tek gecelik konaklama ücretleri 500 liradan başlıyor.

-AĞVA: Eşsiz doğası sayesinde yılın her mevsimi tercih edilen destinasyonlardan biri olan Ağva, sonbahardaki güzelliği ile dikkati çekiyor. Bölge, özellikle İstanbul'da yaşayanlar için güzel bir seyahat alternatifini oluşturuyor. Doğayla iç içe sakin ve keyifli birkaç gün geçirmek isteyenler Ağva'da 2 kişilik tek gecelik konaklama için 650 liradan başlayan ödeme yapıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN