Türk Nippon Sigorta'dan KOBİ'lere koruma!

Türk Nippon Sigorta, Kobi Paket ürünü ile küçük ve orta ölçekli işletmeler için güvence sağlıyor. Ürün ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu; "İşletmeler sigorta ile öncelikli olarak maddi varlıklarını sigortalanabilir risklere karşı korumakta.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:01
Türk Nippon Sigorta’dan KOBİ’lere koruma!

İÇİNDEKİLER

Türk Nippon Sigorta, Kobi Paket ürünü ile küçük ve orta ölçekli işletmeler için güvence sağlıyor. Ürün ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu; "İşletmeler sigorta ile öncelikli olarak maddi varlıklarını sigortalanabilir risklere karşı korumakta. Müşteri ihtiyaçlarına odaklanmış ürünler sunarak, geniş ve kapsamlı ürünlerimiz ile işletmeleri yangın, deprem, hırsızlık, yer kayması, sel ve su baskını, grev, terör, fırtına, kâr kaybı gibi teminatların yanında üçüncü şahıs sorumluluk, işveren sorumluluk, makine kırılması, elektronik cihaz gibi birçok riske karşı koruma sağlayarak müşterilerimize iş yerinde güven ve huzurla çalışmalarına olanak sağlamaya çalışmaktayız" dedi. Pamukçu, İş Yeri Sigortası ürünüyle sundukları Türk Nippon asistans hizmetleri ile tesisat, elektrik, cam, anahtar ve güvenlik işleri gibi iş yerleri için sıkıntı olabilecek konularda destek vererek müşterilerin kendini güvende hissetmelerini sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

DEĞİŞİKLİKLER GELİYOR
KOBİ paket ürününde yapılması planlanan değişikliklerden de bahseden Pamukçu, şöyle konuştu: "KOBİ Paket ürünümüzün yapısı ile alakalı bazı değişiklikler yapmak için çalışmalar yapıyoruz. Ürünümüzü daha anlaşılabilir, yalın ve kapsamlı olmasını hedefleyerek acentelerimizin ürün yetki girişlerini ve faaliyet konularını artırarak, otorizasyon adetlerini azaltacak aksiyonlar almayı planlıyoruz. Müşteri tarafında ise ürün paketi teminat limiti ve ek teminat limitlerini artırarak müşterilerimize maksimum fayda sağlamayı hedefliyoruz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN