Altın için ilk kez bu rakamı telaffuz ettiler! Dünyaca ünlü bankadan sürpriz tahmin

Altın uzun yıllardır yatırımcılar arasında güvenli bir liman olarak kabul edilirken yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyatları birçok kişi için finansal takiplerinin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Altın fiyatlarındaki değişimler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dünya genelinde tanınmış pek çok banka altın piyasasındaki tahminlerini ara ara duyuruyor.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2023, 08:42 Güncelleme 20 Eylül 2023, 08:42
Altın için ilk kez bu rakamı telaffuz ettiler! Dünyaca ünlü bankadan sürpriz tahmin

İÇİNDEKİLER

Altın piyasasındaki yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcıların düşüncelerinde bir dizi soruyu da gündeme getiriyor. Özellikle "Altın düşer mi, yükselir mi?" sorusu pek çok yatırımcının kafasını kurcalayan bir merak noktası haline geliyor. Bu gelişmelerin ışığında Commerzbank ons altının yıl sonu tahminini açıkladı. Banka yıl sonu için altın tahminini oldukça dikkat çekecek bir seviyeyi işaret etti.

SÜRPRİZ TAHMİN GELDİ

Altın piyasasının gelecekteki seyri, fiyat değişimlerinin nedenleri ve genel durumu gibi konulardaki görüşler yatırımcılar ve finans dünyası tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Özellikle altın fiyatlarının nasıl gelişeceği konusundaki merak birçok kişinin zihnini meşgul ediyor.

"Altın düşecek mi, yükselecek mi?" sorusu, yatırımcılar arasında sıkça sorulan bir soru haline geldi. Bu önemli soruya gelen tahminlerden birisi de Alman Commerzbank'tan geldi.

Banka yıl sonu için altın tahminini oldukça ilgi çekici bir seviye olan 2000 doların üstünde açıkladı.

ALTININ KİLOGRAMI 1 MİLYON 707 BİN LİRAYA YÜKSELDİ

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon 707 bin liraya yükseldi.