3 ayda bir 50.000 TL'ye kadar... Halkbank duyurdu! Emekli maaş hesaplarına ek ödeme yapılacak

Emekli maaşı alan vatandaşlar için Halkbank tarafından sunulan özel ek ödeme kampanyası detayları açıklandı. Emekli maaşı alan kişiler, bu kampanya kapsamında başvuru yapabilirler. Kampanya, nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için finansal destek sunmayı hedefliyor. İşte kredi için detaylar...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2023, 09:13 Güncelleme 21 Eylül 2023, 09:14
3 ayda bir 50.000 TL’ye kadar... Halkbank duyurdu! Emekli maaş hesaplarına ek ödeme yapılacak

İÇİNDEKİLER

Emekli maaşı alan kişilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Halkbank tarafından özel bir ek ödeme kampanyası bulunuyor. Bu krediyle beraber emekli maaşı alan kişilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeye kadar uzun vadeli ödeme seçenekleri sunuyor. Bu sayede, emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için esnek bir ödeme planı seçebilirler. İşte tüm merak edilenler...

HALKBANK KREDİ KAMPANYASI MÜJDESİNİ DUYURDU

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Nedir?

Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.

Tutarı ve Ödeme Koşulları

Kredi Ödemelerinizi;

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

🔎Kredi tutarı; 50.000 TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası azami vade 24 ay, 100.001 TL üzeri tutarlar için azami vade 12 ay olarak uygulanmaktadır.

Nasıl Faydalanabilirim?

Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi'nden faydalanabilmektedir.


Başvurularınızı;

Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube'ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da,

Size en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret edebilirsiniz.