Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 81 ilde 'Aile Çalıştayı' düzenliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde 81 İl Müdürlüğünün koordinasyonunda “Aile Çalıştayı” düzenliyor. İşte sizler için derlediğimiz 18 Eylül tarihli TAKVİM gazetesi ekonomi haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2023 Güncelleme 18 Eylül 2023, 07:01
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 81 ilde ’Aile Çalıştayı’ düzenliyor

İÇİNDEKİLER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde 81 il müdürlüğünün koordinasyonunda 'Aile Çalıştayı' düzenliyor. Çalıştaylar; üniversiteler, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 22 Eylül tarihine kadar devam edecek.



TÜRKSAT 6A İÇİN HAZIRAN PLANI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A uydusunun pek çok testinin tamamlandığını belirterek, "Mart ayı içerisinde yerde teslimini planlıyoruz. Sonrasında SpaceX firması ile yapılan anlaşma gereği fırlatma alanına gönderilerek, muhtemelen Haziran ayı içinde fırlatma işlemlerini yapmayı planlıyoruz" dedi.

ARABULUCUYA 14 BİN BAŞVURU
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 Eylül'den itibaren kira hukukunda zorunlu arabuluculuğu getirdiklerini hatırlatarak, "Bu tarihten itibaren geçtiğimiz 16 günde yaklaşık 14 bin civarında arabulucuya başvuru oldu. Bunun 12 bin küsuru kirayla ilgili oldu" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN