TEKNOFEST 27 Eylül’de İzmir’de!

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü ve son durağı olan İzmir’de teknoloji severlerle buluşmaya hazırlanıyor. TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanında 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
TEKNOFEST 27 Eylül’de İzmir’de!

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara'dan sonra üçüncü ve son durağı olan İzmir'de teknoloji severlerle buluşmaya hazırlanıyor. TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanında 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin 100. yılında İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen, milyonların ilgisi ve beğenisiyle takip edilen TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanında #SenGeleceksindiye 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye'nin dört bir yanında bilim ve teknolojiyi rehber edinmiş, geleceğin teknolojilerini üreten gençleri bir araya getiren TEKNOFEST, İzmir'de yeni rekorlar kıracak.

Çiğli Havalimanında gerçekleştirilecek TEKNOFEST İzmir'de teknoloji ve girişim yarışmaları, gökyüzünde görsel şölen yaşatan hava gösterileri, bilim şovları, TEKNOFEST keşif oyunu, simülasyon deneyim alanları, eğitici atölyeler, sergiler, sahne gösterileri ve konserlerle bilim, teknoloji ve uzayla dopdolu unutulmaz bir serüven yaşanacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN