Akaryakıtta komisyon isyanı

Bankaların uyguladığı yüksek kredi kartı komisyon oranları akaryakıt sektörünü de vurdu. Bankaların aldığı yüzde 2.5'luk kredi kartı komisyon oranını artık karşılayamaz duruma geldiklerini anlatan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkanı İmran Okumuş, "Çözüm için dağıtım şirketlerinin kendi entegre POS sistemini geliştirmesini öneriyoruz. Yoksa kredi kartı ile akaryakıt alanların banka komisyonunu kendilerinin ödemesini talep ediyoruz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 09:40
Akaryakıtta komisyon isyanı

İÇİNDEKİLER

Bankaların uyguladığı yüksek kredi kartı komisyon oranları akaryakıt sektörünü de vurdu. Akaryakıt istasyonları konuya acil çözüm bulunması amacıyla önümüzdeki hafta İstanbul'da bir toplantı gerçekleştirecek.

Bankaların aldığı yüzde 2.5'luk kredi kartı komisyon oranını artık karşılayamaz duruma geldiklerini anlatan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkanı İmran Okumuş, "Çözüm için dağıtım şirketlerinin kendi entegre POS sistemini geliştirmesini öneriyoruz. Yoksa kredi kartı ile akaryakıt alanların banka komisyonunu kendilerinin ödemesini talep ediyoruz" dedi. Okumuş, "Bu durum belimizi bükmeye başladı. Önümüzdeki hafta Cevdet Yılmaz'dan randevu talep ettik" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN