Adınıza 1250 TL tanımlanacak! Eylül ayında Aile Destek ödeme tarihi netleşti!

Türkiye'de, hane gelirine göre değişen ihtiyaçları karşılamak amacıyla başlatılan Aile Destek Programı kapsamında, Eylül ayı ödeme takvimi vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Program, ailelerin ekonomik sıkıntılarını hafifletmek ve temel ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Aile Destek Programı ödemeleri, ailenin gelir durumuna bağlı olarak değişmektedir. Hane geliri düşük olan ailelere 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemeleri yapılıyor. İşte Eylül ayı için belirlenen ödeme tarihleri...

Giriş Tarihi 07 Eylül 2023, 09:26 Güncelleme 07 Eylül 2023, 09:26
Adınıza 1250 TL tanımlanacak! Eylül ayında Aile Destek ödeme tarihi netleşti!

İÇİNDEKİLER

TARİH BELLİ OLDU MU?

Türkiye Aile Destek Programı eylül ayı ödemelerinin yatırılacağı tarih, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, tarafından duyurulacak.



Ağustos ayı aile destek ödemeleri 15 Ağustos tarihinde hesaplara yatmaya başlamıştı. Eylül ayı ödemelerinin de benzer şekilde ay ortasında başlaması bekleniyor.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ SORGULAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri her ay vatandaşların hesaplarına yatırılıyor.



Vatandaşlar ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabiliyor.

UZATMA KARARI VERİLMİŞTİ

Temmuz ayında sona emesi beklenen Aile Destek Paketi ödemelerinin tarihi uzatılmıştı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Aile Destek Programı'nın bu sene de devam etmesi kararını aldık." ifadelerini kullanmıştı.