BİM kırtasiye ürünleri kataloğu yayınlandı mı? BİM 2023 okul malzemeleri geldi mi, ne zaman gelecek? Kalem, silgi, okul çantası, suluk...

2023 eğitim öğretim yılının heyecanı, öğrenci ve velilerin içini neşeyle doldururken, alışveriş listeleri de adeta renkleniyor. BİM'in geçtiğimiz yılki başarılı indirim kampanyası, bu yıl da gözlerin BİM kataloğuna çevrilmesine neden oldu. Okul malzemeleri denince akla gelen ilk adreslerden biri olan BİM, öğrencilerin ve velilerin yüzünü güldürecek harika fırsatları sunmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023, 19:02 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 19:02
BİM kırtasiye ürünleri kataloğu yayınlandı mı? BİM 2023 okul malzemeleri geldi mi, ne zaman gelecek? Kalem, silgi, okul çantası, suluk...

İÇİNDEKİLER

BİM'in oku malzemelerinin yer aldığı aktüle ürünler kataloğu heyecanla bekleniyor. Okulların açılacağı tarih yaklaşırken, okul alışverişi de başladı. Yaz tatilinin bitmesine yakın BİM marketleri de harekete geçti. Peki BİM 2023 okul malzemeleri geldi mi, ne zaman gelecek? BİM kırtasiye ürünleri kataloğu yayınlandı mı? Kalem, silgi, okul çantası, suluk kataloğu çıktı mı?

BİM 2023 KIRTASİYE KATALOĞU YAYIMLANDI MI?

BİM okul malzemelerinin yer aldığı kataloğu henüz yayınlamadı. Kırtasiye ürünlerinin indirimden satılacağı tarih duyurulur duyurulmaz haberimizde güncel kataloğa yer verilecektir.

BİM 15 AĞUSTOS 2023 YENİ AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU ŞÖYLE!