Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu: Çiftçilere destek ödemeleri bugün başlıyor! Peki ödemeler nasıl sorgulanır?

Tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili çiftçilerin beklediği açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 13 milyon 378 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyuruldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2023, 20:19 Güncelleme 11 Ağustos 2023, 22:07
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu: Çiftçilere destek ödemeleri bugün başlıyor! Peki ödemeler nasıl sorgulanır?

İÇİNDEKİLER

Tarım ve Orman Bakanlığı, 13 milyon 378 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığının sosyal medya hesabından Uzman Eller Projesi kapsamında destekleme ödemesine ilişkin şu paylaşım yapıldı: "13 milyon 378 bin lira tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor. Hayırlı ve bereketli olsun."

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ NASIL SORGULANIR?
Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan vatandaşlar e-Devlet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle 2023 Çiftçi Destek Ödemesi sorgulaması yapabilir.

Sorgulama yapmak için e devlet ekranı üzerinden Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapmak yeterli. Ödeme sorgulamalarını yapacak olan vatandaşların e devlet şifresi temin etmeleri gerekiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN