Genç girişimcilere TEKNOFEST desteği! Başvurular 31 Temmuz'da sona erecek

T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar, TEKNOFEST Girişim Yarışması için son başvuru tarihinin 31 Temmuz olduğunu belirterek, "Bu sene Girişim Yarışması kapsamında 7 milyon TL'ye yakın nakdi ödül sağlıyor olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2023 Güncelleme 29 Temmuz 2023, 06:58
Genç girişimcilere TEKNOFEST desteği! Başvurular 31 Temmuz’da sona erecek

İÇİNDEKİLER

T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar, TEKNOFEST Girişim Yarışması için son başvuru tarihinin 31 Temmuz olduğunu hatırlatarak, "Bu sene 7 milyon liraya yakın nakdi ödül sağlıyor olacağız" dedi.



Bayraktar, 10 farklı temada başvuru yapılabilen TEKNOFEST Girişim Yarışması'na ilişkin şu bilgileri verdi: "Milli Teknoloji Hamlesi vizyonumuz kapsamında prototiplerin ürüne dönüşmesi, ülkemize kazandırılması ve ticarileşmesi kritik öneme sahip. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Ankara ve İzmir'de düzenleyeceğimiz TEKNOFEST'lerde Girişim Yarışması formatı kurguladık. Girişim Yarışması'na 2018 yılından itibaren TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları'na başvuran tüm yarışmacılarımız başvurabiliyor."

TEKNOFEST Girişim Yarışması'nın yarışmacılara olan katkısına değinen Bayraktar, "Yarışmacılar, süreçte prototiplerini geliştiriyorlar. Ama bunun ticarileşmesi ve gelişmesi noktasında belli başlı şeylere dikkat edilmesi gerekiyor. Biz yarışmacılara bir girişimci gibi düşünme kabiliyeti vermek istiyoruz" dedi. Bayraktar, yarışmada başvuruları 'Ön Kuluçka' ve 'Hızlandırma' kategorilerinde alacaklarını, her temanın en iyi 3 'Ön Kuluçka' takımına 75 bin, en iyi 3 'Hızlandırma' kategorisindeki takımına da 150 bin lira ödül vereceklerini belirtti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN