TOKİ Konya Cihanbeyli 2+1 ve 3+1 kazanan isim listesi! TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları açıklandı! Kura sonucu sorgulama ekranı...

TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları açıklandı! TOKİ Konya Cihanbeyli 2+1 ve 3+1 kazanan isim listesi! Kura sonucu sorgulama ekranına nasıl ulaşılır? Sorularının yanıtaları arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılıyor. TOKİ Konya Cihanbeyli 2+1 ve 3+1 kura çekilişi gerçekleşti ve ardından şanslı olan isimler duyuruldu. Peki TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Giriş Tarihi 19 Mart 2022, 13:17 Güncelleme 19 Mart 2022, 13:17
TOKİ Konya Cihanbeyli 2+1 ve 3+1 kazanan isim listesi! TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları açıklandı! Kura sonucu sorgulama ekranı...

İÇİNDEKİLER

Merakla ve heyecanla beklenen TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları açıklandı ve hemen kendi isminin içerisinde yer alıp almadığını öğrenmek isteyenler araştırmalarını hızlandırdı. TOKİ Konya Cihanbeyli konut projesi kapsamında 210 konuttan oluşan 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin hak sahipleri düzenlenen kura çekilişi ile birlikte belli oldu. Peki TOKİ Konya Cihanbeyli 2+1 ve 3+1 kazanan isim listesine nasıl ulaşılır? TOKİ kura sonucu sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ KONYA CİHANBEYLİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura çekilişinde adı çıkan vatandaşlar, blok, kat ve daire bilgilerinin yer aldığı kura sonuçları isim listelerini resmi internet adresi üzerinden paylaşıldı.

KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ Konya Cihanbeyli konut projesi kapsamında 210 konuttan oluşan 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin hak sahipleri belirlendi. Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye kapsamında TOKİ Konya Cihanbeyli 2+1 ve 3+1 kura çekilişi Noter huzurunda tamamlandı.

TOKİ KONYA CİHANBEYLİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ!

İşte kazanan bazı isimler:

Selahattin Can

MehmetÇam

Mustafa Özteker

Eray Bayar Erdal

Banu Çiçek

Yasemin Çimen

Elie Gülhan

Ayşe Türkmen

Osman Taktak

Özkan Mercan

Emrah Karakuş

Ayşegül Aydoğan

Muammer Hatipoğlu

Sevda Nur Karaman

Übeyit Keskin

Memiş Akcakaya