İnternetten anında SMS ile paranızı alın! 50.000 ve 100.000 TL nakit desteği! Bankalar az önce duyurdu!

Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan İş Bankası, özel faiz miktarları ve 50 bin ve 100 bin TL'ye kadar kredi fırsatları ile acil nakit ihtiyaçları bağlamında vatandaşlara çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Finansman problemini çözüme ulaştırmak isteyenler amacıyla basit müracaat yöntemleri üstünden yayılan kredi, 36 aya kadar vade seçeneklerine de sahiptir. 50 bin ve 100.000 TL ve üstünde krediler sonucunda 24 ay vade seçenekleri uygulanırken, 50 bin TL ve altında krediler bağlamında bu miktar 36 ay olarak belirlenmiştir. Anında Kredi kampanyasına müracaat için İş Bankası dijital kanallarını (mobil ya da internet) kullanabilir ya da kişilerin ATM üstünden hemen kredi taleplerini iletmeleri sağlanabilir.

Giriş Tarihi 08 Ocak 2022, 08:52 Güncelleme 08 Ocak 2022, 08:52
İnternetten anında SMS ile paranızı alın! 50.000 ve 100.000 TL nakit desteği! Bankalar az önce duyurdu!

İÇİNDEKİLER

Dijital bankacılık hizmetlerinin gelişmesinin sonrasında Türkiye'deki çoğu banka süratli kredi sunmaya başladı. İhtiyaç kredisi kampanyaları kapsamında, basit müracaat adımları izlenerek Türkiye İş Bankası Anında Kredi kampanyası ile 50 bin ve100 bin TL'ye kadar kredi talep edilebiliyor. Hem de ING Bank ve Akbank doğrultusundan faizsiz hemen 5 bin liraya kadar krediler de son dönemde tercih edilen ihtiyaç kredileri arasında yer alıyor.

Aktif Bank İnternetten Anında Kredi Kampanyası

Aktif Bank doğrultusundan N Kolay üzerinden şubesi ve dijital bankacılık hizmetleri sunulmaya devam ediyor. 50 bin TL'ye kadar, internetten kredi müracaat yapan bütün vatandaşlara en cazip oranlar ile kredi sağlanacak. %2,39'dan başlayan faiz oranları ile 36 aya kadar vade seçeneklerine de yer verdiği kredi ile acil nakde sıkışanların basitçe N Kolay üzerinden internetten müracaatlarını yaparak krediyi hesaplarına aktarmaları mümkündür.

Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

Şubelerde sıra beklemek ve sonsuz prosedüre imza atmak mecburiyetinde kalmadan direkt olarak internet üzerinden bütün kişilerin N Kolay üzerinden 30.000 TL krediyi düşük faiz oranları ve makul ödemem koşulları ile alması sağlanacak. Anında kredi veren bankaların sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanarak nakit sorunlarınızı kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz.

Akbank Anında Kredi

Akbank 3 ay erteleme avantajlarına da sahip Akbank Direkt Kredi kampanyası ile acil nakit sorunu çekenlere finansman sağlamaya devam ediyor. Şubeye gitmeden kredi tüketimine imkân tanıyan Akbank, 7/24 kredi taleplerinin iletilmesini de imkân tanıyor. %1,76'dan başlayan faiz oranları ile bütün gereksinimlere yönelik kredi talep eden vatandaşlar, kredi onayını almalarının sonrasında kredi ödemelerine ise 3 ay sonra başlayabilecekler.

İhtiyaç kredileri alında bir ilke imza atan Akbank, ilaveten %0 faiz oranları ile 5 bin TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız krediyi hemen vermeye devam ediyor. Akbank'ın yeni bütün müşterileri amacıyla yayılan kerdi fırsatıyla 12 ay vade ve faizsiz kredi seçenekleri sunulmaktadır.