Ziraat Bankası duyurdu: 250.000 TL'ye 92 m2 3+1 daire satılacak! 180 ay vadeyle! Almayan bin pişman!

Düşük ev fiyatlarından faydalanmak yolu ile bankadan gayrimenkul satın alabilmek isteyen vatandaşlar büyük bir merak içinde satılık arsa, satılık ev ve dükkan ilanlarını araştırıyorlar. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ucuz ev almanın yollarını arıyor. Ziraat Bankası gayrimenkul satış listelerinde yeni ilanlar yer aldı. Söz hususu ilanlarda değişik iller amacıyla çok sayıda ev satışı uygulanacağı öğrenildi. Banka doğrultusundan yayınlanan ilan listesinde listede Kocaeli ilçesine bağlı Başkale'nin Yeşilyurt mahallesinde 250.000 TL'ye 92 m2 3+1 daire satılıyor.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2021, 08:43 Güncelleme 04 Aralık 2021, 08:43
Ziraat Bankası duyurdu: 250.000 TL’ye 92 m2 3+1 daire satılacak! 180 ay vadeyle! Almayan bin pişman!

İÇİNDEKİLER

İçinde bulunduğumuz dönemde ev fiyatları hayli artmış durumda. Bu anlamda vatandaşlar da daha ucuza ev almak için çeşitli yöntemleri araştırıyor. Güncel olarak Ziraat Bankası sitesinde sürekli olarak yeni ev ilanları açıklanıyor. Kocaeli ilçesine bağlı Başkale'nin Yeşilyurt mahallesinde 250.000 TL'ye 92 m2 3+1 daire satılıyor. Banka icra takibi sonucunda el konulmuş olan Ziraat Bankasından Satılık Gayrimenkuller, çok düşük bir faiz seviyesi ve 180 aya varan taksit fırsatıyla yeni sahiplerini bekliyor. Bankadan satılık olan gayrimenkuller belirli vakit dilimlerinde Ziraat Bankası'nın Kendi internet sitesinde liste durumunda yayınlanmakta ve ihale tarihleri belirlenmektedir.

Tanım : Yeşilyurt Mahallesi'nde Mesken

No. : 17308

Kategori Seçimi : Konut

Konut Tipi : Apartman Dairesi

Konut Şekil :

İl : Kocaeli

İlçe : Başiskele

Semt : Yeşilyurt

Adres : Başiskele İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi, Hicri Sokak, No:38

Pafta :

Ada : 745

Parsel : 8

Oda Sayısı : 3

Salon Sayısı : 1

Banyo Sayısı : 1

m2 : 92

Krediye Uygunluk : Uygun

Isınma Tipi : Kombi

Kullanım Durumu : İşgalci Var

Tapu Durumu : Kat İrtifakı

Bina İnşa Yılı : 2012

Bulunduğu Kat : Zemin

Yapının Durumu : İkinci El

Min. Artış : 1.000 TL

Başlangıç Bedeli : 250.000 TL

Teminat Bedeli : 15.000 TL

İlgili Şube Adı : BAŞİSKELE/KOCAELİ ŞUBESİ

Takvim.com.tr kısaca veriler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz

Ziraat Bankasından Satılık Konut

Günümüz şartlarında artan enflasyonla eş güdümlü satılık gayrimenkul ve satılık arsa almak ciddi şekilde zorlaştı. Ziraat Bankası bu hususta ev, dükkan, arsa, villa gibi yatırımlar gerçekleştirmek isteyen kişilere bir umut kapısı açtı.

Banka icra takibi sonucunda el konulmuş olan Ziraat Bankasından Satılık Gayrimenkuller, çok düşük bir faiz seviyesi ve 180 ay a varan taksit fırsatıyla yeni sahiplerini bekliyor. Bankadan satılık olan gayrimenkuller belirli vakit dilimlerinde Ziraat Bankası'nın Kendi internet sitesinde liste durumunda yayınlanmakta ve ihale tarihleri belirlenmektedir.

Ziraat Bankasından Satılık Gayrimenkul Alma İşlemleri

Bireysel ve kurumsal müşterilerine her türlü basitliği sağlamaya çalışan ve bir devlet bankası olan Ziraat Bankası, ilk olarak satışı yapılacak olan konut, arsa, dükkan vb. taşınmazların bulundukları şehir ve taşınmazın özellikleri ile eş güdümlü kendi internet sitesinde yayınlayarak satış ilanını halka açmaktadır. Satılık gayrimenkullerin ihale yolu ile satışa sunulup, bu ihaleler fiziki ihale ve E-ihale olmak üzere iki şekilde gerçekleştirilir.

Müşterilerin fiziki ihale yolu ile satışa yayılan gayrimenkullere sahip olabilmesi için banka doğrultusundan belirlenmiş ihale tarihinde ve gene bankanın tespit ettiği yerde belli bir teminat (taşınmazın muhammen bedelinin %6 sı) bedeli yatırmak amacıyla açık arttırmaya katılması gerekmektedir. Söz hususu satılık gayrimenkule kapalı zarf yolu ile en yüksek öneriyi yayınlayan vatandaş ihaleyi kazanmaktadır.