Hamster Coin fiyatları ne kadar, kaç TL? Hamster Coin nedir, nereden alınır? Elon Musk'dan yeni kripto paylaşımı!

19 Ekim tarihinde ise Elon Musk Hamster Coin hakkında paylaşımda bulundu. Bu gelişmelerin arkasından Hamster Coin hakkında detaylar arama motorlarında sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki, Hamster Coin nedir, nereden alınır? Hamster Coin kaç TL? İşte tüm merak edilenler!

Giriş Tarihi 19 Ekim 2021, 10:12 Güncelleme 19 Ekim 2021, 10:12
Hamster Coin fiyatları ne kadar, kaç TL? Hamster Coin nedir, nereden alınır? Elon Musk’dan yeni kripto paylaşımı!

İÇİNDEKİLER

Kripto para paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Elon Musk'tan yeni bir paylaşım geldi. Bilindiği üzere Dogecoin paylaşımlarıyla kripto para piyasaları oldukça hareketlenmiş, Doge'un fiyatı yüzde 300'e yakın değer kazanmıştı. 18 Ekim tarihinde ise Elon Musk Hamster Coin hakkında paylaşımda bulundu. Bu gelişmelerin arkasından Hamster Coin hakkında detaylar arama motorlarında sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki, , Hamster Coin nedir, nereden alınır? Hamster Coin kaç TL? İşte tüm merak edilenler!

HAMSTER COİN NEDİR?

Kripto para piyasasıyla yakından ilgilenenlerin gündeminde Hamster coin ani bir hareketle yer almaya başladı. Hamstercoin, Binance Smart Chain ağı üzerinde çalışan bir kripto para birimi olarak yer alıyor ve bir merkezi bulunmuyor.

CoinMarketCap gibi platformlarda yaz aylarında yer almaya başlayan Hamster coin, günden güne fiyatını artırmaya devam ediyor ve geleceği olan kripto paralar arasında gösteriliyor.

Hamster Token, BSC'de oluşturulan merkezi olmayan meme belirtecidir. Ham tokeni diğer meme belirteçlerinden ayıran özellik, pazarda daha güçlü ve güvenli olmasıdır. Hamster'ın amacı, dünyanın her yerinden kullanılabilecek bir jeton olmaktır. Hamster Token ilk olarak CoinGecko ve CoinMarketCap'te listelenmiştir.

HAMSTER COİN NASIL ALINIR?

Hamster coin, birçok kripto para piyasasında gelenekselleşen yöntemlerle kolaylıkla alınabiliyor.

HAMSTER COİN NE KADAR, KAÇ TL?

Hamster Coin şu anda 0.0000001175 dolar seviyesinde işlem görüyor. Hamster coin, son olarak yüzde 45,80 değer kazandı ve 0,00000012 Türk Lirası seviyelerinde alınıp satılıyor.