Dolar kaç TL? 8 Şubat Pazartesi dolar euro fiyatları kaç oldu? 6 ayın dibinde...

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Merkez Bankası'nın hamlelerinin ardından ciddi düşüşler yaşayan dolar kuru son 6 ayın en düşük seviyesine geldi. Bu gelişmeler sonrası vatandaşlar dolar ve euro fiyatlarındaki düşüşün ne zamana kadar süreceği konusunda araştırmalara başladı. Peki, dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? Dolar ve euro haftaya nasıl başladı? İşte 8 Şubat canlı döviz kurları...

Giriş Tarihi 08 Şubat 2021, 09:19 Güncelleme 08 Şubat 2021, 09:31
Dolar kaç TL? 8 Şubat Pazartesi dolar euro fiyatları kaç oldu? 6 ayın dibinde...

İÇİNDEKİLER

Döviz piyasasının yakından takip ettiği faiz kararı öncesi Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'dan önemli açıklama gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı öncesi açıklamalarda bulunan Ağbal, faiz indiriminin gündemlerinde olmadığını belirtmişti.



Döviz piyasasında meydana gelen geri çekilme sonrası kurlarda önemli düşüşler yaşanmıştı. Son dakika gelen döviz kurları verilerine göre 8 Şubat 2021 Pazartesi günü dolar kuru 7,07 liradan işlem görüyor. Dolar kurunun 7,07 TL olduğu aynı dakikalarda euro kuru ise 8,51 TL'den işleme alınıyor. Kurlar arasında yüksek değere sahip olan yabancı para birimlerinden olan İngiliz Sterlini ise bugün 9,71 TL'de bulunuyor.

8 ŞUBAT 2021 DÖVİZ KURLARI

İngiliz Sterlini 9,71 TL
Amerikan Doları 7,07 TL
Euro 8,51 TL
İsviçre Frangı 7,85 TL