100,000TL’ye ve 36 ay vadeye kadar verilecektir! Nakit ihtiyacın varsa...

Bankaların kredi verme koşullarından ilki kredi notudur. Kredi notu dikkate alınarak bankalar onay vermektedir. Eğer sizlerde ihtiyaç kredileri de dâhil bütün kredilerden onay almak istiyorsanız kredi notunu sorun etmeyen bankaların kredi kampanyalarına başvuru yapabilirsiniz. Kredi sonucu olumlu olan kişiler anında kredi kullanımı yapabilirler.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2020, 08:21 Güncelleme 29 Ocak 2021, 10:34
100,000TL’ye ve 36 ay vadeye kadar verilecektir! Nakit ihtiyacın varsa...

İÇİNDEKİLER

100,000TL'ye kadar hemen hesaba yatıyor! Hemen onay verilecek! Kredi veya kredi kartı sahibi olmak amacıyla bankalara başvuruda bulunduğumuzda, onay vermek için gözettikleri ilk kriterlerden biri, kredi notumuzun yüksekliği oluyor. Finansal geçmişimizin tamamının yer aldığı kredi notu, tüm finans kurumlarının düzenli bilgi gönderdiği Kredi Kayıt Bürosu (KKB) tarafından hesaplanıyor.

Ziraat Bankası Kredi Notu Düşüklere Hızlı Kredi Başvurusu

Ziraat bankası kamu bankası olmasından dolayı başvuru yapan emekli vatandaşlara anında kredi imkânı sağlamaktadır. Bunun için banka şubelerine gitmek yeterli olacaktır. Emekli olan kişiler 100,000TL'ye varan kredi imkânlarından yararlanmaları için maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Kullanılan kredilerde 6 ay erteleme imkânı da tanınıyor.

Aktif Bank Kredi Başvurusu

Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank'tan İhtiyaç Kredisi! Nakit ihtiyaçlarınız için, 60 ay vade ve 30.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Burgan Bank Kredi Notuna Bakmadan 50.000TL Kredi Veriyor

Burgan Bank tarafından kredi notunuz düşük olsa bile başvurularınız dâhilin de hemen kredi alabileceksiniz. Kredi başvurusunda bulunan kişilerin emekli veya aktif çalışan olması gerekmektedir. Ayrıca bu krediye başvuru yapmak için maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekmektedir. 36 aya kadar varan imkânının yanında 3 ay ertelemeli olarak kredi çekmek mümkün.

Hızlı Kredi Nedir?

Diğer bir ismiyle online kredi olarak da bilinen hızlı kredi sistemi, bankaların internet siteleri üzerinde yer alan bilgiler doğrultusunda kısa mesaj yoluyla yapılan bir kredi başvuru türüdür. Televizyonda sıkça karşılaşabileceğiniz banka reklamlarında yer alan KREDI boşluk TC Kimlik numaranız ile 4 haneli bir numaraya göndererek hızlı kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. İlgili bankanız da başvurunuz üzerine hızlı bir şekilde Kredi Kayıt Bürosu puanınızı inceleyerek olumlu/olumsuz dönüş sağlıyor. Cevap olumlu olursa bankanız sms ile geri dönüş yaparak kimliğiniz ile sizi en yakın şubesine davet eder, eğer cevap olumsuzsa yine bir sms ile dönüş yaparak olumsuz olduğunu belirtir. Kredi başvurunuz neden olumsuz cevaplandığını öğrenmek isterseniz bankanızın şubesine giderek detayları öğrenebilirsiniz.