Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Sosyal yardımlar hesapta

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 5 nakdi sosyal destek programı kapsamında ekim ayında 99 milyon lira ödeme yapacaklarını bildirdi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Sosyal yardımlar hesapta

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Sosyal yardımlar hesapta-1

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,5 nakdi sosyal destek programı kapsamında ekim ayında 99 milyon lira ödeme yapacaklarını bildirdi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Selçuk, ekim ayına ilişkin muhtaç asker aileleri ve çocuklarına, eşi vefat eden kadınlara ve öksüz/yetimlere yönelik sosyal yardım ödemelerinin dün itibarıyla başlayacağını ve 28 Ekim'e kadar devam edeceğini belirtti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Sosyal yardımlar hesapta-2

Zorunlu askerlik hizmetini yürüten muhtaç er ve erbaşların ailelerine 2 aylık periyotlarla destek verdiklerini ifade eden Selçuk, 32 bin ihtiyaç sahibinin hesabına 25,8 milyon lirayatıracakları bilgisini verdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Sosyal yardımlar hesapta-3

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "5 nakdi sosyal destek programımızla yaklaşık 99 milyon lira ödeme yapacağız. 90 bin ihtiyaç sahibi kadınımıza toplam 57,2 milyon lira destek sağlayacağız" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler