İŞKUR 25 Haziran güncel personel alımı! Güvenlik görevlisi, ambulans şoförü, temizlik personeli, hizmetli alım şartları

İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi, ambulans şoförü, temizlik personeli, hizmetli alımı için detaylar merak ediliyor. Kamu kurumlarına, özel kuruluşlara, özel hastaneler bünyesine yapılan personel alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir. İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 25 Haziran 2020, 09:29 Güncelleme 25 Haziran 2020, 09:29
İŞKUR 25 Haziran güncel personel alımı! Güvenlik görevlisi, ambulans şoförü, temizlik personeli, hizmetli alım şartları

İÇİNDEKİLER

25 Haziran tarihi itibari ile İŞKUR personel alımlarına tam gaz devam ediyor. Bu anlamda güvenlik görevlisi, ambulans şoförü, temizlik personeli, hizmetli alım ilanları yayımlanmış durumda. Türkiye İş Kurumu internet sitesi e-sube sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , kamu kurumları ile özel sektör kuruluşları bünyesine en az ilkokul mezunları arasından güvenlik görevlisi ile temizli personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı aranmadan yapılan personel alımlarında başvurular , İŞKUR aracılığıyla yapılıyor. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

İŞKUR BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru için aşağıdaki adımları izleyin.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından kimlik numaranız ve işkur şifrenizle giriş yapın. İŞKUR şifreniz yoksa solda bulunan e devlet girişi kısmından giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. Son olarak karşınıza iş arama sayfası çıkacak. Bu sayfada MESLEK yazan kısma , başvuru yapmak istediğinzi mesleğin adını yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek,

- Atanacağı görevi yapmasına engel sağlık sorunu olmaması,

- En az ilkokul mezunu olmak.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- İŞKUR 'a kayıtlı olmak,

İŞKUR Kayıt Nasıl Oluşturulur?

İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR bürolarına gitme vaktiniz bulunmuyor ya da daha kolay bir şekilde İŞKUR kaydınızı yaptırmak istiyorsanız İŞKUR "İnternet Şubesi" size yardımcı oluyor. İŞKUR online şubesini kullanarak da İŞKUR kayıt işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

• İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.

• Açılan İŞKUR E-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır. İŞKUR kayıt işlemi için hangi pozisyonuna uygunsanız o bölümden işleminizi yapabilirsiniz.

İş Arayan İŞKUR kayıt işlemi için;

Türkiye' deki milyonlarca işsizden birisi olarak iş arayışında iseniz "İş Arayan" kısmındaki "Üye Ol" seçeneğine tıklamalısınız.
• İŞKUR üyelik sayfasında açılan "Üyelik Sözleşmesi" maddelerini detaylıca okuduktan sonra onaylıyorsanız sözleşme altında bulunan "Onaylıyorum" seçeneğine tıklayın(Eğer "Onaylamıyorum" seçeneğine tıklarsanız, üyelik işlemi sona erer).

İŞKUR üyelik sözleşmesini onayladıktan sonraysa;

• Kimlik bilgilerinizi girin(T.C. kimlik numarası, ad, soyad, baba adı ve doğrum tarihi).

• Sayfadaki "Güvenlik Kontrolü" kısmındaki resimde bulunan sayıları "Güvenlik Kontrolü" yazısının yanındaki kutucuğa doğru ve eksiksiz olarak yazın.

• En altta bulunan uyarı yazısını da okuyarak, "İleri" seçeneğine tıklayın.

• Açılan sayfada adres bilgilerinizi girin(Ülke, il/ilçe, açık adres ve posta kodu).

• İletişim bilgilerinizi girin(ev telefonu, cep telefonu ve e-posta adresi).

İŞKUR giriş işlemlerinde kullanmak üzere "Bir şifre seçin" kısmında kendi şifrenizi oluşturun.

• "Şifrenizi tekrar girin" kısmına belirlediğiniz şifreyi tekrar girin.

• "Güvenlik Sorusu" oluşturun ve "Yanıtınız" kısmına cevabınızı yazın(şifre hatırlatmada güvenlik amaçlı kullanılır).

• Son olarak en altta yer alan "Üyeliğimi Oluştur ve Devam Et" seçeneğine tıklayın.

Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.

Instagram Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.

Twitter Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.