31 Mart Salı EBA tekrar izle! TRT EBA TV ders tekrarları kesintisiz izle!

TRT EBA TV ders tekrarları izle! 31 Mart Salı EBA tekrar izle! Ders tekrarı yapmak veya kaçırdığı dersi izlemek isteyen öğrenciler, EBA TV ders tekrarları kesintisiz izlemek istiyor. Haberimizde bulabileceğiniz EBA TV ilkokul, ortaokul ve lise ders videolarıyla yayınları izleyebilirsiniz. İşte, uzaktan eğitimin ikinci haftasında EBA TV tekrar izleme ekranı!

Giriş Tarihi 31 Mart 2020, 14:02 Güncelleme 31 Mart 2020, 14:12
31 Mart Salı EBA tekrar izle! TRT EBA TV ders tekrarları kesintisiz izle!

İÇİNDEKİLER

EBA TV tekrar izle! EBA TV ders tekrarları izle! 31 Mart Salı EBA tekrar izleme ekranı öğrenciler tarafından araştırılmaya başladı. Türkiye'de uzaktan eğitim kesintisiz devam ediyor. Milyonlarca ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi uzaktan eğitim kapsamında EBA TV üzerinden ders alıyor. Gün içerisinde yayınlanan dersleri kaçıran veya yeniden izlemek isteyenler de EBA TV tekrar izlemek istiyor. Haberimizden EBA TV tekrar izleyebilirsiniz!

EBA TV İLKOKUL CANLI İZLE!

EBA TV İlkokul CANLI YAYIN

EBA TV ORTAOKUL CANLI İZLE!

EBA TV Ortaokul CANLI YAYIN

EBA TV LİSE CANLI İZLE!

EBA TV Lise CANLI YAYIN

EBA TV LİSE DERS TEKRARLARI!

EBA TV ORTAOKUL DERS TEKRARLARI

EBA TV İLKOKUL DERS TEKRARLARI!

EBA TV LİSE HANGİ SINIF DERSLERİ SAAT KAÇTA İZLEYECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzaktan eğitim sisteminin sıkıntısız sürdürülebilmesi için öğrencilerin dersleri TV kanallarından izlemesi uyarısında bulundu.

MEB'den verilen bilgide, EBA internet portalına erişim sıkıntısıyla ilgili zaman zaman gelen şikayetlerin, sisteme eş zamanlı olarak yüklenilmesinden kaynaklandığı bildirildi. Uzaktan eğitimde buluşma noktasının TRT EBA TV ekranları olduğunu belirten MEB, bu süreçte internet portalının sadece ders tekrarı ve anlaşılmayan konularla ilgili desteğe ihtiyaç duyulduğunda ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı.

EBA'nın mevcut sistem altyapısının 18 milyon öğrencinin eş zamanlı kullanımı için geliştirmeye devam edildiğini belirten MEB, eba.gov.tr kullanım saatleriyle ilgili öğrenciler için saatlik bir program hazırlandığını da bildirdi.

EBA TV İLKOKUL DERS PROGRAMI

EBA TV ORTAOKUL DERS PROGRAMI!

EBA TV LİSE DERS PROGRAMI!

EBA TV DERS İÇERİKLERİ

TRT-EBA TV'de ilk aşamada temel derslerle yayınlar başladı. İlkokullar için Türkçe, matematik, hayat bilgisi, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi ve İngilizce'ye ilave olarak, "Yetiştirme Programı" kapsamında Türkçe ve matematik dersleri veriliyor. Dersler, 20'şer dakika olarak yayımlanıyor ve aralarda 10'ar dakikalık etkinlik kuşağı yer alıyor .

Ortaokul kademesinde Türkçe, matematik, sosyal bilgiler, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, İngilizce ve imam hatip ortaokulu öğrencileri için Arapça dersleri yer alıyor. Lisede ise tarih, coğrafya, Türk dili ve edebiyatı, matematik, fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi ve ayrıca imam hatip lisesi öğrenciler için de diğer temel dersler veriliyor.