Kredi borcu ve kredi kartı borçlarının faizleri silinecek mi?

Kredi borcu ve kredi kartı borçlarının faizleri silinecek mi ve kredi kartı borcu biriken faizlere af mı geliyor? Soruları oldukça popüler durumda olmaktadır. Banka kredisi ödenemeyen borçların faizleri silinecek mi? Teklif mecliste. Eğer meclisten geçerse ödenmeyen borçların faizleri silinecek. İşte detaylar.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2020, 09:13 Güncelleme 14 Şubat 2020, 12:53
Kredi borcu ve kredi kartı borçlarının faizleri silinecek mi?

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca vatandaşa güzel haberler gelebilir. Bu bağlamda kredi borcu ve kredi kartı borçlarının faizinin silinmesi gündeme gelebilir.
Kredi kartı ve banka kredisi borcunu ödeyemeyip üzerine faiz işletilmiş kişiler için umutlandıran teklif geldi.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

KREDİ BORCU VE KREDİ FAİZİ SİLİNECEK Mİ?

Tüketici kredileri ve kredi kartları borçlarının faizinin silinerek yeniden yapılandırılması için TBMM Başkanlığına kanun teklifi sunuldu. Ödenemez durumda bulunan tüketici kredisi borçlarının yeniden yapılandırılması için TBMM Başkanlığına kanun teklifi verildi

Ödenemez duruma gelen kredi kartları ve tüketici kredilerinin ana paraları tüketicinin gelir düzeyine göre ödenebilecek taksitlere bölünmesi, faiz ve diğer borçlarının silinerek yeniden taksitlendirilmesi ve sicil affı getirilebileceği belirtildi.

TÜM BORÇLARINIZI TEK BANKADA BİRLEŞTİREBİLİRSİNİZ

Borç transfer kredisi başvuru koşulları aşağıda sıralanmıştır:

Kişilerin 18 yaşını tamamlaması gerekmektedir.

Kredi notunun yüksek olması ve kara listeye düşülmemesi gerekir.

Kredi alacak kişiler hakkında yasal icra takibinin bulunmaması gerekir. Açılmış olan icra takiplerinin de temizlenmesi istenmektedir. Ancak icra takibine düşen kişilerin kredi talepleri, diğer kişilerden daha zor kabul edilmektedir.