Dolar bugün ne kadar? Euro ne kadar? 21 Ekim güncel dolar ve euro döviz kuru...

Rahip Brunson'ın serbest bırakılmasının ardından dolardaki sert düşüş devam ediyor. Haliyle yatırımcının en çok merak ettiği konuların başında dolar ve euro alış-satış fiyatları geliyor. Döviz kurlarındaki düşüşün nereye kadar gideceğini tahmin edemeyen vatandaşlar dolar bugün ne kadar merak ediyor? İşte 21 Ekim güncel piyasalarda döviz kurları alış satış fiyatları...

Giriş Tarihi 21 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 21 Ekim 2018, 13:32
Dolar bugün ne kadar? Euro ne kadar? 21 Ekim güncel dolar ve euro döviz kuru...

İÇİNDEKİLER

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanma sonrası vatandaşa dolar ve euro fiyatlarını sürekli sorgular oldu. Ayrıca piyasanın ilgisi tamamen dolar kuruna kaymış durumda. Her an bir son dakika gelişmesi yaşanan Dolar fiyatları bugün ne kadar? Dolar kaç TL? Euro da son durum ne?

EURO BUGÜN NE KADAR?

Döviz kurlarında yaşanan ciddi düşüşten nasibini alan bir diğer yatırım aracı euro oldu. Euro en az dolar kadar sert bir düşüş yaşayarak 6,51 civarında seyrediyor.

DOLAR FİYATLARI BUGÜN NE KADAR KAÇ TL?

Dolar fiyatları kuşkusuz günün en çok aratılan konularında ilk sırada geliyor. Euro'nun aksine vatandaşların daha çok merak ettiği dolar ile ilgili detayları sizler için hazırladık.Bu sabah 5.65 civarında seyrediyor.