Düşler Vadisi Riva satışta

Galatasaray’ın Riva arsasında hayata geçirilecek olan Düşler Vadisi Riva’daki villaların başlangıç fiyatı kısa bir süre için 1 milyon 69 bin lira olarak belirlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2018 Güncelleme 19 Ekim 2018, 01:46
Düşler Vadisi Riva satışta

İÇİNDEKİLER

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva arsasında, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Düşler Vadisi Riva, satışa sunuldu. 2.8 milyar liralık bir yatırımla yükselecek olan projedeki villaların kısa bir süre için geçerli olacak lansman fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor, 5 milyon liraya kadar çıkıyor. 869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde yapılacak olan Düşler Vadisi Riva'nın ilk etabında büyüklükleri 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişen 509 villa yer alacak. 36 ayda tamamlanacak olan villalar natamam şekilde teslim edilecek. Villa sahipleri, istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş, doğal yaşamı ve doğal mimariyi öne çıkaran çok önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, projenin Riva bölgesine değer kazandıracağını söyledi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz da Riva arazisindeki en büyük hedeflerinden birinin, Galatasaray İlkokulu'nun yapılması olduğunu kaydetti. Devletin bu konuya olumlu yaklaştığını ifade eden Cengiz, "Riva deresinde bir arazimiz var. Orada kürekçilerimizin antrenman yapacağı bir kayıkhane planlıyoruz" dedi.

ÖRNEK PROJE
Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ise Düşler Vadisi Riva'nın bölgenin gelişiminde örnek teşkil edeceğini ifade etti. Projeyi bölgenin doğal karakterine bağlı kalarak tasarladıklarını anlatan Yılmaz, "Arazinin doğal vadi yapısına uygun şekilde konumlandırdığımız villaları, yatay bir düzlemde tasarladık. Doğal yaşamın gerektirdiği birçok unsuru projemize entegre ettik" diye konuştu.



Düşler Vadisi Riva'nın tanıtım toplantısına (soldan sağa) Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ve Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş katıldı.


YAVUZ KARAMAN