Spor salonu MacFit'in oyununu müşteriler deşifre etti

MacFit’in oyununu, müşterileri deşifre etti. Spor salonu işletmecisi, üyeliklerini iptal etmek isteyenlere “Ayın 1’i ila 25’i arasında başvurun. Yoksa parayı ödersiniz” dedi. “Mahkemeye gideceğiz” diyenlere de “Ne yaparsanız yapın” cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2018 Güncelleme 02 Ekim 2018, 03:10
Spor salonu MacFit’in oyununu müşteriler deşifre etti

İÇİNDEKİLER

Döviz kuru hareketlendi. Bu fırsat bilen kurnazlar da harekete geçti. Sebzeden meyveye, temizlik ürünlerinden tekstile kadar etiket fiyatlarında değişime gitti. Vatandaş, kur saldırısını bahane ederek fahiş zam yapanlara büyük tepki gösterdi. İşte fırsatçıların kurdukları tezgahlar:
Spor salonu işletmeciliği yapan MacFit, müşterilerini strese teşvik etti. Gazetemizi arayan okuyucularımız İstanbul Levent'teki MacFit'in oyununu deşifre etti. Müşteriler internet üzerinden yapılan aboneliklerde sözleşme okunmamasına rağmen ay bitmeden üyeliklerini iptal etmek istedi.

Ancak MacFit "İptal için ayın 1'i ila 25'i arasında başvurmanız gerekir. Yoksa parayı ödersiniz" dedi. Spor salonu yöneticileri "Yasal haklarımızı kullanacağız" diyen müşterilerine ise "Ne yaparsanız yapın" şeklinde küstahça bir yanıt verdi.



GROSS KAZI

Ankara'da faaliyet gösteren Gross Ankara isimli sanal market yaptığı son zamlarla kahvenin kırk yıllık hatırını adeta raflara kaldırdı. Firmanın, internet sitesi n11 üzerinden satışa sunduğu 100 gramlık kuru kahvenin fiyatı 10.30 TL olarak belirlendi. Yakın zamana kadar paketi 2.5 TL olan ve son dönemde fırsatçıların zamlarıyla 5-6 liraya çıkan kahvenin fiyatının 10 lirayı geçmesi ise dikkat çekti.



HEPSİBURADA.ZAM
Fırsatçılar zammın kitabını yazdı. Evliyalar ve Kerametleri kitabının etiket fiyatı 9.95 liraydı. Ancak aynı kitap hepsiburada.com'da 12.25 TL'ye satıldı. İnternet ortamındaki fiyatı gören tüketici şok yaşadı.



KOLAY GELSİN

Yerli malını teşvik etmek için düğmeye basıldı. Bunun için özel logolar hazırlandı. Ancak yerli malıyla ilgisi olmayan ürünler de logoları kullanmaya başladı. Coca Cola firmasının etiketlerinin üzerine bile yerli malı logosu basıldı.



KABAK TADI VERDİ
Yalova Özdilek'e giden bir vatandaş, kabak almak için reyona uğradı. Etiketin üzerinde kilo olarak 8.45 TL yazmaktaydı. Ancak ürünün alış fiyatı 1.80 liraydı. Bunu gören vatandaş tepkisini sosyal medyaya taşıdı: Bu kadar da olmaz...