Altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? 7 Eylül güncel altın fiyatları...

Türkiye’ye karşı başlatılan ekonomik saldırılar sonrasında döviz fiyatlarında yaşanan dalgalanma altın fiyatlarını da etkiledi. Vatandaşlar son günlerde ‘altın ne kadar?’ oldu sorusunun cevabını merak ediyor. Peki piyasaların son gününde ‘altın fiyatları’ ne kadar? Altın güne nasıl başladı? Gram altın ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 07 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 07 Eylül 2018, 05:30
Altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? 7 Eylül güncel altın fiyatları...

İÇİNDEKİLER



Altın fiyatlarıyla ilgili son bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Özellikle ülkemizde yatırım aracı olarak kullanılan altın, kültürel bir değer olarak düğünlerde gelin ve damada takı olarak hediye edilmektedir. Son günlerde ABD'nin Türkiye'ye karşı başlatmış olduğu ekonomik saldırılar sonrasında yükselişe geçen altın fiyatları internet üzerinde en çok araştırılan konular arasından yer alıyor.

Peki 7 Eylül itibariyle gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadar? Tam ve yarım altın ne kadar? İşte güncel altın fiyatları...



GRAM ALTIN NE KADAR?

7 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde gram altın fiyatları şu şekilde; alış, 254,75 satış, 254,77



ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Düğünlerde sıkça tercih edilen altın türlerinden olan çeyrek altının alış fiyatı 405,70 liradan işlem görürken satış fiyatı ise 415,43 liradan işlem görüyor.



CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

İyi bir yatırım aracı olan Cumhuriyet altının 7 Eylül itibariyle alış fiyatı 1.675 lira satış fiyatı ise 1.695 liradan işlem görüyor.



YARIM ALTIN NE KADAR?

Yatırım aracı olarak kullanılan yarım altın alış fiyatı 808,87 liradan işlem görürken yarım altın satış fiyatı ise 830,85 liradan işlem görüyor.