Yerli İHA'ya davet

Türkiye’nin en büyük uluslararası etkinliklerinden biri olan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarlarının 13’üncüsü IDEF ’17’de yerli gururumuz ve terör örgütlerinin korkulu rüyası BayraktarTB2 görücüye çıktı. Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ise Twitter adresinden tüm milletimizi fuara savunma sanayimizin yerli gururlarını görmeye davet etti.

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 10 Mayıs 2017, 19:40
Yerli İHA’ya davet

İÇİNDEKİLER

Dışa bağımlılığa son vermek için tüm gücü ile çalışan Türkiye, özellikle savunma sanayisinde yaptığı gelişmelerle tüm dünyaya dudak ısırtmaya devam ediyor. Dünya çapında terörle mücadele konusunda büyük yol kat eden Türkiye, havada, denizde ve karada teknolojik ve askeri yapısıyla başarılı bir şekilde mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

Özellikle son yıllarda yerli üretim ve terör örgütlerinin korkulu rüyası haline gelen İHA'lar, Türkiye'yi dünya çapında önemli bir noktaya taşıdı. Zaman içerisinde silahlanan ve görsel temas teknolojisin de büyük yol kat eden BayraktarTB2 ismindeki insansız hava aracı, Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük uluslararası etkinliklerinden biri olan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarlarının 13'üncüsü IDEF '17'de yerli gururumuz ve terör örgütlerinin korkulu rüyası BayraktarTB2 görücüye çıktı.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ise BayraktarTB2 hakkında dün yaptığı açıklamada "Yerli İHA'lar, akıllı otonomi kabiliyetleri ve otomatik uçuş kontrol sistemleri sayesinden dünyanın en gelişmiş ve modern İHA'ları olmayı başardı" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Selçuk Bayraktar Türk millerinin gururu ve terör örgütlerinin korkulu rüyası haline gelen BayraktarTB2'yi görmek için Twitter adresinden tüm milletimizi görmeye davet etti.