Cemaatten satılık gizli kameralı otel

Bank Asya, iki bağlı ortaklığındaki tüm hisselerini 132 milyon TL karşılığında satma kararı aldı. Bu şirketlerden Tuna Gayrimenkul'ün bünyesinde, Kızılcahamam Asya Termal Otel de bulunuyor.

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 02 Temmuz 2014, 17:07
Cemaatten satılık gizli kameralı otel

İÇİNDEKİLER

Bank Asya'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre; banka Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisse payının tamamını 62.8 milyon TL karşılığında satacak. Bankanın Tuna Gayrimenkul'de yüzde 24.18 hissesi bulunuyor.

Bank Asya, Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm San.ve Tic.'in satışı için protokol imzaladı.

Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bağlı ortaklıklarımız olan Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'deki hisse payımızın tamamının 62.847.650 TL, Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm San.ve Tic. A.Ş.'deki hisse payımızın tamamının ise 69.250.000 TL üzerinden satışına yönelik olarak satış protokolü imzalanmış olup işlemlere ilişkin yasal izin ve diğer süreçler başlatılmıştır. Yasal izin süreçlerini müteakip hisse devirleri gerçekleştirilecektir."

GİZLİ KAMERA İDDİALARI

17 Aralık darbe sürecinden önce AK Parti toplantılarına da ev sahipliği yapan Kızılcahamam Asya Termal Otel, milletvekillerin gizli kamerayla görüntülerinin kaydedildiği iddiasıyla da gündeme gelmişti.