Kadir Topbaş'tan dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kentin en önemli sorunlarından bir olan park sorunu için müjdeyi verdi.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 07 Şubat 2014, 16:29
Kadir Topbaş’tan dev proje!

İÇİNDEKİLER

Kadir Topbaş Ataşehir'de seçim çalışmalarını sürdürürken Cuma namazı sonrası İçerenköy'de toplanan kalabalığa hitap etti.

Ataşehir'e 3 ayrı metro hattı kazandıracaklarını belirten Topbaş, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe ve Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli ile Bostancı-Ataşehir-Dudullu Metro hatları ile Ataşehir'in ulaşımda en avantajlı noktaya geleceğini söyledi.

Topbaş konuşmasında Tuzla'ya taşınacak olan Hal Binasının yerine büyük bir gösteri merkezi planladıklarını da açıkladı.

DEV OTOPARK
İstanbul'a 100 Bin araçlık otopark müjdesi veren Topbaş " Bir hafta içinde planlar meclisimize geliyor. Bu otoparkların büyük bölümü kapalı olacak. Metroların yakınlarına kuracağımız otoparklar transfer merkezi olarak çalışacak, aracını parkeden metro ile devam edecek" dedi.

Topbaş'ın açıkladığı otopark planları İBB Meclisi'nde onaylandıktan sonra İstanbul'un otopark haritası "Metro Haritası" gibi ilan edilecek ve böylelikle mevcut ve yapılacak otoparkların adres ve kapasitelerine herkes kolaylıkla ulaşabilecek