Wimdu ile İlginç Konaklama İmkânları

Berlin merkezli online konaklama platformu Wimdu, tatil için sağladığı konaklama imkânlarındaki yenilikleriyle dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2013, 00:00 Güncelleme 30 Eylül 2013, 09:25
Wimdu ile İlginç Konaklama İmkânları

İÇİNDEKİLER

Sağladığı uygun ve konforlu konaklama olanaklarının yanı sıra; Wimdu ile farklı, orijinal ve heyecan verici bir çok konaklama imkânı arasından seçim yapıp, benzersiz bir tatil deneyimini tecrübe etmek de mümkün. İşte bu çılgın ve ilgi çekici konaklama imkânlarından bazıları:

Los Angeles'ta klasik tarzdaki dev bir villada konaklama: Bu dev villa 12 misafire kadar kişiyi ağırlama imkânına sahip bu da özellikle düğün ya da doğum günü gibi büyük kutlamalarınızda ya da arkadaşlarınızla tatillerinizde kiralayabileceğiniz, şık ve bir o kadar da konforlu ve ilgi çekici bir konaklama imkânı sunuyor. Hollywood Tepeleri'nde bulunan bu villa bir çok ünlünün evleriyle de ayni bölgede bulunuyor. Yani burada kalırken bir kaç ünlüyle yolda karşılaşma olasılığı da yüksek. Bir Hollywood yıldızı gibi yaşamayı hayal edenler için bu konaklama imkânı ideal bir fırsat!

Finlandiya'da buzdan bir kalede konaklama: Buzdan kale SnowCastle harika ışıklandırmaları ve buzdan heykelleriyle her yastan insan için heyecan verici bir yer. Her yıl Aralık ayında yeniden inşa edilen buzdan kalede odaların içi ve dışı da dahil her yer buzdan yapılıyor.

Paris'te bir kayıt stüdyosunda konaklama: Aklınızda müzikle uyanıp evden hiç çıkmadan başyapıtınızı kaydedebilmeyi mi hayal etmiştiniz? Sanatçılar ya da müzik tutkunları için bir rüya olan moda ve sanatın merkezi Paris'te bir kayıt stüdyosunda uyanmak da, bu online platformda sunulan orijinal ve ilgi çekici konaklama seçenekleri arasında. Bu ilginç konaklama imkânı hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sözü geçen alternatiflerin yanı sıra, bu online platform dünyanın bir çok yerinde bulunan ağaç evlerden, barok tarzda satolara; vinclerden, uçaklara bir çok orijinal konumdaki konaklama imkânlarına sahip.

Advertorial