Güllü Gayrimenkul

atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen oyuncusu Erhan Ufak, ismini marka yapıp, gayrimenkul işine girdi. Ufak, vatandaşların büyük ilgi gösterdiklerini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2012 Güncelleme 20 Aralık 2012, 18:28
Güllü Gayrimenkul

İÇİNDEKİLER

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü Erhan'ı Erhan Ufak, gayrimenkul sektöründe marka haline geldi. Erhan Ufak, şimdilerde İstanbul Ataşehir'de hizmet verdiği emlak bürosuyla kendinden söz ettiriyor.

İŞLER ÇOK İYİ
Diziyle beraber yürüttüğü ticaret hayatında başarıyı yakalayan Erhan Ufak, sektörün aranan isimlerinden oldu. Tanınmış biri olmanın ticarette avantaj olduğunu söyleyen Erhan Ufak, "Daha yolun başında olmamıza rağmen Kurtlar Vadisi sayesinde yakaladığımız şöhret, ticari hayatımızda da etkili oldu. Ancak kendi markamla olsam da insanlar beni Güllü Erhan olarak biliyor ve ailelerinden görüp büyük ilgi gösteriyor" dedi.

TESCİL ÖNEMLİ
Türkiye'de son zamanlarda özellikle dizilerin sevilen karakterlerinin isimlerinin marka olmasının moda haline geldiğini söyleyen Adres Patent Marka ve Patent Danışmanı Gülüzar Kaya ise şunları söyledi: "Dizilerin sevilen isimlerinin kendilerini marka tesciliyle korumaları çok önemli. Çünkü isimleri firmalar için cazip bir fırsat oluyor. Bu yüzden ünlü oyuncuların, haksız rekabetle karşılaşmamaları için marka tesciline öncelik vermeleri gerekmektedir."