Bulaşıkçılıktan patronluğa

Pastane açma hayaliyle 15 yaşında bulaşık yıkamaya başlayan Yüksel Ertürk, sonunda amacına ulaştı... Ertürk, bugün 10 şubeli pastane zincirinin sahibi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Bulaşıkçılıktan patronluğa
Sinop'ta yaşarken İstanbul'a pastanecilik yapmak için gelen Yüksel Ertürk, 15 yaşından itibaren çeşitli pastanelerde bulaşık yıkayarak işe başladı. Daha sonra ustaları takip ederek pasta yapmayı öğrenen Ertürk, ünlü bir pastanede pasta şefi oldu. Ardından mağaza açmaya karar veren Ertürk, ağabeyini de yanına çağırdı. 10 yıl önce İstanbul'da ilk Titiz Pastanesi'ni hizmete açan Ertürk, "Sabah 5'te kalkıp pastaları hazırlıyordum. Ağabeyim de müşterilerle ilgileniyordu" dedi. Bugün İstanbul'da 10 pastane zinciri olan Ertürk, yıl sonuna kadar bu sayıyı 30'a çıkartmayı hedefliyor. Ertürk, 5 yıl içinde de Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Sinop ve Şanlıurfa'da şube açmak istiyor.

'Anadolu'ya yayılacağız'
Titiz Pastaneleri'nin patronu Yüksel Ertürk, 2010'u 'atılım yılı' olarak ilan ettiğini söyledi. Bu yıl yurt genelinde 30 şube açmayı planladıklarını belirten Ertürk, önceliği ise İzmir, Bursa ve Ankara'ya vereceklerini açıkladı. Ertürk, "Anadolu'ya da yayılmak istiyorum. Pastalarımızın lezzetini Anadolu'ya da götüreceğim" diye konuştu.

1 NİSAN'DAN İTİBAREN PARAN KADAR KONUŞ

İŞ KURAN KADINA KARŞILIKSIZ 250 BİN LİRA

TEK TAŞIN UCUZU VAR

EHLİYETLER 5 YILDA BİR DEĞİŞECEK