Türkiye'deki deprem felaketi sonrası devlet başkanları, ünlü futbol takımları, futbolcular ve şarkıcılar destek paylaşımında bulundu

Kahramanmaraş’taki 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası, devlet başkanları, ünlü futbol takımları, futbolcular ve şarkıcılar Türkiye paylaşımlarında bulundu. İşte o paylaşımlar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2023 Güncelleme 07 Şubat 2023, 06:57
Türkiye’deki deprem felaketi sonrası devlet başkanları, ünlü futbol takımları, futbolcular ve şarkıcılar destek paylaşımında bulundu

İÇİNDEKİLER

ABD: Türkiye'nin acılarını paylaşıyoruz.



Başkan Biden, ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID) yetkililerine, Türkiye ve Suriye'de hissedilen depremde en çok etkilenen bölgelere yardım için emir verdi.



RUSYA: Başkan Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Yardıma hazırız.



AVRUPA BİRLİĞİ: Türkiye'nin yanındayız. AB Acil Durum Müdahalesi Koordinasyon Merkezi, Avrupa genelinden kurtarma ekiplerini Türkiye'ye gönderdi.



UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKI:
Türkiye'ye gerekli yardımı sağlamaya hazırız.



FRANSA CUMHURBAŞKANI MACRON: Türkiye'ye yardıma hazırız. Her konuda Türkiye'nin yanındayız.



ALMANYA BAŞBAKANI OLAF SCHOLZ: Enkaz altında kalanlar için üzülüyor, sevdikleriyle birlikte yas tutuyoruz. Almanya Türkiye'ye tam destek gönderecek.



İSRAİL CUMHURBAŞKANI ISAAC HERZOG: Acınızı paylaşıyoruz. Her türlü desteğe hazırız. Kalbimiz sizlerle.



KATAR: Dost ve kardeş ülke Türkiye'nin yanındayız.



REAL MADRİD: Türkiye'yi ve Suriye'yi etkileyen depremde zarar gören depremzedelere tüm gücümüzü ve sevgimizi iletiyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybedenlere başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



BARCELONA: FC Barcelona olarak Türkiye'deki deprem felaketinde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz Türkiye ile.



LUCA MODRİC: Kalbim Türkiye ile. Acınızı paylaşıyorum.



YUSUF İSLAM: Türk ve Suriyelileri vuran bu felaketi gördüğüm için çok üzgünüm. Allah bölgedeki herkese kolaylık ve güvenlik sağlasın, ölenlerin ruhunu sonsuz huzura kavuştursun.



VATANIMIZI KORU ALLAH'IM
BURAK ÖZÇİVİT
Burak Özçivit, "Geçmiş olsun Türkiyem. Hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah'ım vatanımızı, milletimizi her türlü felaketten koru" ifadelerine yer verdi.



KENAN İMİRZALIOĞLU
Kenan İmirzalıoğlu, "Tarihimizin en acı olaylarından biriyle karşı karşıyayız. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar. Çok zor günleri birlikte atlatacağız" açıklaması yaptı.



DAMLA SÖNMEZ
Damla Sönmez, "Acımız çok büyük. Hatay'da yakından tanıdığım iki aile enkaz altında. Sabırlı olmalıyız, umudumuzu kaybetmemeliyiz. Çok zor günlerden geçiyoruz" yorumunu yaptı.



HADİSE
Hadise, "Çok zor günlerden geçiyoruz. Birlik olmamız gerekeiyor. Hayatını kabedenlere Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Acımız çok büyük ve çok derin" ifadelerini kullandı.
DEMET ÖZDEMİR: Çok Geçmiş olsun Türkiye...
ECE ERKEN: Çok ama çok üzgünüm.
ALIŞAN: Canımız yandı acımız çok büyük. Yaralarımızı en kısa zamanda saracağız.
SEDA SAYAN: Geçmiş olsun güzel Türkiyem.
SİBEL CAN: Başın sağolsun Türkiye.
BENGÜ: Kapkara bir güne uyandık.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN