Sulu rakip

Rusya’daki seçimlerin tek kadın adayı Ksenia Sobchak, sinirlerine hakim olamadı. Canlı yayında kendisine hakaret eden rakibine su fırlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2018 Güncelleme 03 Mart 2018, 00:11
Sulu rakip

İÇİNDEKİLER

Rusya, 18 Mart'ta yapılacak başkanlık seçimine odaklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile birlikte seçimlerde 8 kişinin aday olacağı açıklandı. Putin başta olmak üzere 7 aday arasında ilk defa bir kadın aday da yer aldı. Bu aday ise skandal açıklamalarıyla ön plana çıkan, hatta Rusya'nın "Paris Hilton'u" olarak ilan edilen Ksenia Sobchak'tı. Bir dönem Putin'in vaftiz babası olduğunu iddia eden Ksenia Sobchak, geçtiğimiz günlerde Rusya'nın en köklü "Rossiya 1" adlı televizyon kanalına çıktı. Canlı yayında, rakipleri arasında bulunan Vladimir Jirinovski ile tartıştı. Adaylar birbirlerine hakaret etmeye başladı. Ksenia Sobchak, canlı yayında sinilerine hakim olamadı.


Kendisine "Salak! Kapa çeneni" diyen Vladimir Jirinovski'ye önünde duran bir bardak suyu fırlattı. Bu durum, ülke gündemini salladı. Bu arada 18 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimde yeniden aday olan ve televizyondaki tartışmalara katılmayan Devlet Başkanı Putin'in koltuğunu korumasına kesin gözüyle bakılıyor.