Somali'nin Galkayo kentinde bombalı saldırı: Ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

Somali'nin Galkayo kentinde dün düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 21 yükseldiği açıklandı. Saldırıda hayatını kaybedenler arasında üst düzey askerler de bulunuyor.

Giriş Tarihi:
Somali'nin Galkayo kentinde bombalı saldırı: Ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

Somali'de dün düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 21 yükseldiği açıklandı.

Somali'de dün bir stadyumun hedef alındığı saldırıda yaralananlardan 6'sı daha hayatını kaybetti. Böylece patlamada toplam ölü sayısı 21 oldu.

Ülkenin Galkayo kentindeki saldırıda Başbakan Muhammed Hüseyin Roble'nin hedef alındığı belirtildi. Saldırının hemen öncesinde Roble'nin konvoyunun bölgeden geçtiği vurgulandı.

ÜST DÜZEY ASKERLER DE VAR
Saldırıda hayatını kaybedenler arasında üst düzey askerler de bulunuyor.

Patlamayı üstlendiğini duyuran Eş-Şebab terör örgütü, saldırılarında sık sık başkent Mogadişu'yu hedef alıyor.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı ise terör saldırısını kınayarak "Türkiye terörizmle mücadelede Somali'ye güçlü desteğini sürdürecektir" açıklamasında bulundu.


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler