Salina salina geziyor

Kremlin hep yalanladı ancak Rusya’nın en beğenilen kadını Alina Kabaeva’nın 10 yıldır neden yalnız olduğu hiç açıklanamadı. Putin’le gizli aşk yaşadığı söylenen Rus güzel parmağında alyansla yakalandı. Evlilik iddiaları yine alevlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2017 Güncelleme 05 Eylül 2017, 03:24
Salina salina geziyor

İÇİNDEKİLER

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gizli aşk yaşadığı öne sürülen Rus jimnastikçi Alina Kabaeva parmağında alyansla görüntülendi. Bu gelişme üzerine 33 yaşındaki Kabaeva ile 64 yaşındaki Putin'in gizlice evlendiği öne sürüldü. İtalya'nın Pesaro şehrinde bir otelde görüntülenen Kabaeva'nın yüzük parmağındaki alyans ve orta parmağındaki dev taşlı yüzükler, Putin'in evlilik hediyesi olarak değerlendirildi.



AYRILIĞIN NEDENİ DE O MU!
Rusya'nın en beğenilen kadınlarından biri olmasına rağmen 2007'den beri hiçbir ilişkisi olmayan Kabaeva'nın Putin'le beraber olduğu Kremlin tarafından defalarca yayınlandı. Ancak olimpiyat madalyalı eski bir jimnastikçi olan Kabaeva'nın Rus First Lady olduğu iddiaları hiç sonlanmadı. İkili hakkında geçen yıl da nikah kıydıkları iddiası ortaya atılmıştı. İkilinin çocukları olduğu, 2014'te 31 yıllık eşi Lyudmila'dan ayrılmasına da Kabaeva'nın sebep verdiği de iddia edilmişti. Milletvekilliği de yapan Kabaeva'nın Putin'in yakın arkadaşına ait olduğu bilinen ülkenin en büyük medya şirketinde yönetici olması da iddiaları kuvvetlendirmişti.