Ronaldo '30 milyon Euro'luk villasına 6 bin Euro'dan eleman arıyor

Ronaldo, Portekiz’de 30 milyon Euro’ya (600 milyon TL) villa aldı. Yanında çalıştıracak eleman aramaya başladı. Aylık maaş ise 6 bin Euro yani 120 bin liraydı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2022 Güncelleme 30 Aralık 2022, 07:00
Ronaldo ’30 milyon Euro’luk villasına 6 bin Euro’dan eleman arıyor

İÇİNDEKİLER

Cristiano Ronaldo... Futbol efsanesi olarak akıllara kazındı. Ancak Dünya Kupası'nda yedek kalmasıyla gündemi salladı. Sadece futboluyla değil özel hayatı, serveti ve aynı zamanda toplumsal olaylara olan tavrıyla da her daim konuşulmayı başardı.

İşte ünlü futbolcu şimdi de aldığı villa ile haberlere yansıdı. Yıldız oyuncu Portekiz'in başkenti Lizbon'a 1 saatlik mesafede bulunan Cascais'te malikane aldı. 30 milyon euro yani 600 milyon TL'lik evine eleman aramaya başladı. Yabancı iş ilanı sitelerinden duyuru yaptı.

CR7'nin yeni lüks villasına 4 kişi aradağı ve kişi başı 6 bin euro'luk maaş vereceği aktarıldı. Diğer taraftan Portekizli süperstarın villasında çalışacak görevlilerin, gizlilik ilkelerine uymaları için en başta imza atmaları gerektiği öğrenildi.




GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Ronaldo kazancını gayrimenkul yatırımına çeviriyor.

İşte onlar:

ABD'deki Trump Tower'da 14 Milyon sterlin değerinde bir dairesi var.

Portekiz'in Madeira kentinde 7 milyon sterlinlik 7 katlı malikane

İspanya'da 1.2 milyon sterlin'lik tatil evi

Madrid'de 4.8 Milyon sterlin, Lizbon'da 6.5 milyon sterlin, ABD'de 2.3 milyon sterlin, Paris'te 5 milyon sterlin, Roma'da 4 milyon sterlin, Londra'da 7 milyon sterlinlik daireler...