Orduya kızmış

Almanya'da üst düzey güvenliği olan Başbakanlık uçağına kaçak binen Volkan'ın babası konuştu: Orduya girmek istedi, almadılar. Ona kızmış olmalı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Orduya kızmış
Bir ay kadar önce Köln Havalimanı'nda Almanya Başbakanı Angela Merkel'in orta mesafe uçuşlarında kullandığı yüksek güvenlikli uçağa girerek ortalığı birbirine katan Volkan T'nin annesi ve babası ilk kez konuştu. Uçakta üç saat kalan ve yanlışlıkla bir düğmeye basınca fark edilen Volkan'ın psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen babası "Oğlum 4 yıl önce garipleşmeye başladı. Saçma sapan şeyler konuşuyordu. Psikolojik tedavi görmeye başladı. Ama tedaviye tüm ısrarımıza rağmen devam etmedi. Sonra da evden ayrıldı. Onu çok uzun zamandır görmüyorduk. Olaydan birkaç gün önce bize geldi ama onu eve almadık.

AİLESİ KABUL ETMİYOR
Daha sonra televizyonlardan öğrendik uçağa kaçak bindiğini. Vücut geliştiremeye meraklıydı. Asker olmak istiyordu. Hatta Alman ordusuna başvurdu ama kabul edilmedi. Buna kızıp intikam almak istemiştir" diye konuştu.