Katil Netanyahu’ya azil şoku! 28 ekonomist Yüksek Mahkeme’ye dilekçe verdi

Soykırımıcı İsrail’de katil Benjamin Netanyahu karşıtı sesler yükseliyor. 28 ekonomi yetkilisi Gazze’deki savaşı kendi lehine kullanma, rüşvet ve dolandırıcılık gibi iddialarla Netanyahu’nun başbakanlık görevinden azledilmesi için dilekçe verdi.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2024, 12:04 Güncelleme 05 Nisan 2024, 12:04
Katil Netanyahu’ya azil şoku! 28 ekonomist Yüksek Mahkeme’ye dilekçe verdi

İÇİNDEKİLER

Terör devleti İsrail'de katil Başbakan Benjamin Netanyahu'ya yönelik tepki günden güne daha daha da artıyor. İsrail'in üst düzey 28 ekonomi yetkilisi perşembe günü Netanyahu'nun görevden alınması için Yüksek Mahkeme'ye dilekçe verdi.

EKONOMİSTLER NETANYAHU'NUN AZLİNİ İSTEDİ

İsrail ekonomi sitesi Calcalist; ekonomi, teknoloji ve akademisyenlerden oluşan 28 üst düzey yetkilinin Yüksek Mahkeme'ye dilekçe sunduğunu bildirdi.

Terör devleti İsrail'in katil Başbakanı Benjamin NetanyahuTerör devleti İsrail'in katil Başbakanı Benjamin Netanyahu

RÜŞVET, DOLANDIRICILIK, KENDİ ÇIKARINA SAVAŞ

Netanyahu'nun görevden azlinin talep edildiği dilekçede Netanyahu'nun savaşı kendi çıkarları için devam ettirdiği vurgulanırken ülkenin çıkarlarına aykırı hareket ettiğine, rüşvet, dolandırıcılık ve konumunu kötüye kullanma gibi suçlarına dikkat çekildi.

İsrailli ekonomistler Netanyahu ile ilgili iddiaların başbakanlık görevinden azlini gerektirdiğini belirtti. İsrail Başbakanlığından ise dilekçe ile ilgili herhangi bir tepki gelmedi.