Kanser şimdi hapı yuttu
hapı yuttu Fen Bilgisi öğretmeni Adem Ünlü, öğrencilerin ellerine yaptıkları yanlış sayısı kadar pergelle vurdu. Bu da yetmedi, 'Eğitime destek çubuğu' yazılı sopasıyla çocuklara ders vermeye kalktı; veliler ayaklandı... ABD'li profesör, 'çaresiz' denilen kanseri sivilce ve tansiyon hapları içerek alt etti. Uyguladığı yöntemlerle umut oldu...
Giriş Tarihi:
California Üniversitesi'nde psikoloji dersleri veren Prof. Ben Williams, 1995 yılında baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Tomografi sonuçları Williams'ın beyninin sağ lobunun tamamen tümörle kaplandığını gösterdi. Ertesi gün ameliyata alınan Prof. Williams, kitleden kurtuldu. Gliblastoma adlı tümörün tamamen temizlenmesi için radyoterapi uygulandı. 1 ay sonra çekilen MR'da tümör kalıntıları görüldü. Williams'ın hayati tehlikesi hâlâ devam ediyordu. Bu tarihten sonra Prof. Williams kendi reçetesini kendi yazmaya karar verdi. Kemoterapiye yardımcı olabilecek ilaçları tespit etti. Her gün kullandığımız ucuz ilaçlar ve dengeli bir diyet sayesinde Williams'ın tümörü küçülmeye başladı. İlk kullandığı ilaç bir sivilce hapıydı. MR sonuçları tümörün küçüldüğünü gösterince daha da cesaretlendi. Belli tarihlerde, belli miktarlarda tansiyon ilaçları, uyku hapları, mide ilaçları ve basit ağrı kesiciler kullandı. Teşhisten 1 yıl sonra, 1996'da kanserden tamamen kurtulmayı başarmıştı.
DOĞAL ÜRÜN TÜKETTİ
İlaçlarla kemoterapinin etkisini arttıran Williams, yan etkileri azaltmak için de bitkisel yöntemlere başvurdu. Soya fasulyesi, mantar, keten tohumu yağı, selenyum ve yeşil çay gibi doğal ürünler tüketti. Brokoli, sarmısak, soğan, frambuaz ve yaban mersini gibi sebzeleri ana öğünleri haline getirdi. Mücadelesini, "Ölümcül Kanseri Yenmek" adlı kitapta anlattı.
Ömer Faruk GÖRÇİN
DOĞAL ÜRÜN TÜKETTİ
İlaçlarla kemoterapinin etkisini arttıran Williams, yan etkileri azaltmak için de bitkisel yöntemlere başvurdu. Soya fasulyesi, mantar, keten tohumu yağı, selenyum ve yeşil çay gibi doğal ürünler tüketti. Brokoli, sarmısak, soğan, frambuaz ve yaban mersini gibi sebzeleri ana öğünleri haline getirdi. Mücadelesini, "Ölümcül Kanseri Yenmek" adlı kitapta anlattı.
Ömer Faruk GÖRÇİN