İhanet ittifakı el ele verdi!

FETÖ, PKK ve Ermeni Diasporası'ndan oluşan terör grupları Türkiye karşıtlığında birleşti. İhanet çetesi el ele vererek kirli ittifakı da gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
İhanet ittifakı el ele verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'deki ikili temaslarını sabote etmek için PKK, FETÖ ve Ermeni Diasporası el ele verdi ve ihanet işbirliğine girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında PKK destekçileri, FETÖ üyeleri ve Ermeni Diasporası'ndan oluşan küçük gruplar ABD'de Erdoğan ve Türkiye aleyhine pankartlar açıp sloganlar attı. Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

PKK'ya destek veren küçük bir grubun YPG flamaları ve terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan posterleriyle protesto gösterisine katılmaları dikkat çekti.

İhanet ittifakı el ele verdi!-1

Hakkında yakalama kararı bulunan paralel yapının önde gelen isimlerinden Emre Uslu da küçük bir grupla birlikte protestoya katıldı. Erdoğan'ın binaya girişi esnasında protestocularla polis arasında küçük çapta arbede yaşandı. Protestoculara belirlenen güvenlik alanını geçerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaklaşmak isteyen bazı protestocular güvenlik güçleri tarafından engellendi.

FETÖ MENSUPLARINA TEPKİ YAĞDI
Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin ABD'deki son ihaneti Türkiye'deki uzantılarını bile çileden çıkardı. Başta Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan, Tuncay Opçin, Aydoğan Vatandaş ve Hakan Şükür olmak üzere FETÖ üyelerine gece boyunca tepki yağdı.

İhanet ittifakı el ele verdi!-2

İhanet ittifakı el ele verdi!-3

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler