'İslam düşmanı' ortaklığı

Tescilli İslam düşmanı Robert Murdoch, "Müslümanların ABD'ye girişi yasaklansın" diyen Cumhuriyetçi Parti'den başkan aday adayı Donald Trump'a gelen tepkiler üzerine yardıma koştu. Murdoch, sahibi olduğu Fox televizyonu ve The Sun gazetesiyle medya desteği verirken, Aydın Doğan ise Trump'ı paraya boğdu.

Giriş Tarihi 10 Aralık 2015, 19:57 Güncelleme 10 Aralık 2015, 22:12
’İslam düşmanı’ ortaklığı

İÇİNDEKİLER

Donald Trump Müslümanları hedef aldı, Murdoch medya gücüyle PR'ını yaptı, Aydın Doğan ise İstanbul'daki Trump Towers'ın lisansından yılda 1 ile 5 milyon dolar servet kazandırdı. Her fırsatta İslam'a olan kinini göstermekten geri durmayan çete yine bir araya geldi. Elindeki medya gücüyle Türkiye'ye alçakça saldıran Robert Murdoch beklenen hamleyi yaptı ve ABD'de İslam düşmanı Murdoch'a destek verdi. "ABD'de camileri kapatıp müslümanların ülkeye girişini yasaklayacağım" diyen Trump'ın alçakça sözlerini manşetlerden indirmeyen Murdoch medya gücüyle müslümanlara karşı operasyon başlattı...

TRUMP'IN SÖZCÜSÜ MURDOCH
İngiltere'de Trump'ın aşırılık karşıtı yasa kapsamında ülkeye girişinin yasaklanması için harekete geçen bazı milletvekilleri ve Müslüman gruplara karşı Robert Murdoch, Trump'ın yanında yer aldı. İngiltere'de tepkinin büyümesinin ardından Murdoch, " Ben sadece söylenmesi gerekeni söyledim" diye ahlaksızca yanıtlar veren Trump'ın sözlerini manşetten duyurdu.



MÜSLÜMANLAR ABD'YE GELMESİN DİYEN TRUMP'A DESTEK
Murdoch sahibi olduğu medyasının yanı sıra resmi Twitter adresinden de kamuoyundan fazla tepki çekmemek için 'Trump'a onaylamıyorum' dedi fakat açıktan destek verdiği görüldü. Murdoch, Trump'ın ortaya attığı önerinin yeni bir şey olmadığını söylemişti. Murdoch daha sonra Twitter hesabından ise, Trump'ı onaylamadığını ama mültecilerin ülkeye girişlerinin durdurulmasına destek verdiğini belirtti.



MURDOCH DA İSLAM'A OLAN KİNİNİ ORTAYA SERMİŞTİ


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALMIŞTI

İslam düşmanlığıyla bilinen medya patronu Rupert Murdoch, California saldırıları sonrası tüm kinini ortaya çıkarmıştı. Murdoch'ın televizyonu Fox, saldırganın kimliğini Tayyeep bin Ardogan olarak duyurmuş ve gazetesi New York Post ise "Katil Müslümanlar' başlığı atmıştı.

ABD'nin California eyaletinde engellilerin hizmet aldığı binaya düzenlenen silahlı saldırıda 14 kişi öldü. Olay yerinden kaçtığı tespit edilen saldırganlar polisle çatışmaya girdi. Syed Farook ve eşi Tashfeen Malik olarak açıklanan saldırganların ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Saldırı ABD'de son dakika olarak duyurulurken, dünyanın en büyük para lobilerinden kabul edilen JP Morgan'ın ortağı olduğu LA Times gazetesinin 40 yıllık muhabiri Rick Serrano, saldırganlardan birinin Katar vatandaşı Tayyeep bin Ardoğan olduğunu yazdı. Bu iftira Twitter üzerinden yayılırken, Yahudi gazete patronu Rupert Murdoch'ın televizyonu Fox News de bu bilgiyi alt yazı olarak geçti. Her fırsatta İslam'a hakaretler yağdıran Yahudi iş adamının gazetesi New York Post ise saldırıyı "Katil Müslümanlar" başlığıyla duyurdu.






AYDIN DOĞAN DA TRUMP'A SERVET YAĞDIRIYOR