İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı
İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-1

İngiltere'de patlayan fuhuş rezaleti, siyaseti alt üst etti. Şehircilik Bakanı Dominic Raab'ın 20 yaşındaki asistanı Rebecca Tott'un para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkarıldı.

İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-2

İngiltere'de bakanlık yapan Domini Raab'ın 20 yaşındaki sekreteri para karşılığı cinsel ilişki için pazarlık yaparken yakalandı! Genç kadının, bakanın ofisinde ilişkiye girmeyi teklif ettiği öğrenildi.

İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-3
Olayın fark edilmesi üzerine müşteri kılığına giren Daily Mirror gazetesi muhabirleri, kadın ile iletişime geçti.

İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-4
Genç kadın, müşteri kılığındaki gazetecilere sadece beş yıldızlı otelde ilişkiye girebileceklerini ancak isterlerse bakanın masasının üstünde de bu işi gerçekleştirebileceklerini ama bunun karşılığında ekstradan 750 pound istediğini söyledi. Genç sekreter, bir gün bu sebeple işinden kovulmanın da fantezileri arasında olduğu sözlerine ekledi.

İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-5

Sekreter, müşteri kılığındaki gazetecilere ayda en az 5 bin pound (yaklaşık 28 bin 250 TL ) kazandığını söyledi.

İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-6
Sekreter ayrıca, müşterilerine bakanın her adımını takip ettiğini ve istediği zaman ona şantaj yapabileceğini söyledi.

İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-7

Olayın duyulması üzerine bakanlık soruşturma başlattı.

İngiltere'de bakanın sekreteri fuhuş pazarlığı yaparken yakalandı-8